Menu
Handlevogn

7. Ampoule

7. Ampoule
Produsent: Celimax
Celimax The Real Noni Energy Ampoule inneholder hele 71.77% konsentrert Noni ekstrakt. Denne ampoulen har en frisk grønnfarge med egenskaper som revitaliserer, roer og etterlater den både glødende og smidig. Med rikt innhold av antioksidanter vil denne ampoulen fremme elastisitet og hjelpe sensitiv ..
339kr
Eks. MVA:271kr
Produsent: Celimax
Celimax The Real Noni Energy Ampoule Mist er en forfriskende ansiktsspray, og kjent som mist. Inneholder 81.67% konsentrert Noni ekstrakt som effektivt gir rikelig med næring, mineraler og vitaminer til huden. Denne sprayes på ansiktet fra 20-30cm avstand og vil legge seg lett på huden, gi den ..
219kr
Eks. MVA:175kr
Produsent: COSRX
COSRX Balancium B5 D-Panthenol Ampoule inneholder hele 30% D-panthenol (Pro-Vitamin B5) som hydrerer huden fra innsiden og styrker hudbarrieren slik at den holder seg fuktig.Passer til alle typer hud.Inneholder 2 flasker à 10ml (20ml totalt)Om COSRX:COSRX ble etablert i 2013 og hadde i starten bare ..
399kr
Eks. MVA:319kr
Produsent: COSRX
COSRX Full Fit Propolis Light Ampoule som inneholder 83.25% konsentrert bie-propolis som aktivt hjelper hudens evne til å reparere skadet hud, i tillegg gir den huden rikelig med næring. Propolis har en antibakteriell og soppdrepende egenskap, som gjør den utmerket for de med akne og kviseutsatt hud..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: COSRX
COSRX Full Fit Propolis Ultra Light Ampoule hjelper hudens evne til å absorbere og beholde fuktighet, som gjør huden myk og gir den en sunn naturlig glød. Inneholder 83.25% konsentrert propolis ekstrakt som har antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper, i tillegg styrker den hudbarrieren. På..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: COSRX
COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule er utviklet for deg med tørr og dehydrert hud, inneholder tre typer hyaluronsyre som er raskt absorberes av huden. Denne Ampoulen binder fuktighet effektiv i dybden og hjelper med hudens elastisitet. Denne gir en smidig og mer fyldig hud. Panthenol (V..
379kr
Eks. MVA:303kr
Produsent: Isntree
Isntree Spot Saver Mugwort Ampoule er en beroligende ampoule med mugwort (burot) som beskytter sensitiv hud. Denne ampoulen behandler og lindrer irritert hud og er spesielt utviklet for de med sensitiv hud, den gir huden en god vann-olje balanse, styrke hudbarrieren, lindrer irritert hud og gi en my..
399kr
Eks. MVA:319kr
Produsent: JayJun
JayJun Okra Phyto Mucin Deep Recharging Ampoule er formulert med ny teknologi laget av vegetabilske phytomucin, kjent for sine egenskaper til å hjelpe huden å ta opp næring og jobber for å styrke hudens naturlige fuktighetsbarriere. Denne ampullen er en intensiv aldringshudpleie (well-aging) som bru..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Moisture Ampoule har en gel-aktig honninglignende tekstur og brukes sammen med fuktighetskremer, denne inneholder over 90% Coptis Japonica som er kjent for å være betennelsesdempende og beroliger irritert hud. Denne tilfører huden fukt og sørger for en sunn fuktbalanse ved hjelp av 6 in..
319kr
Eks. MVA:255kr
Produsent: The Plant Base
The Plant Base Quesera Ceramide inneholder 74,19% ris ceramide, kolesterol og fettsyrer som beskytter den ytterste hudlaget (epidermis) og spiller en stor rolle i å styrke den naturlige hudbarrieren. Ris frø vann er rik på vitamin B1, P, K og Glutamin syre som gjør huden myk og jevner ut hudtonen. R..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: The Plant Base
The Plant Base Time Stop Collagen Ampoule inneholder 76.53% soppekstrakt som stimulerer kollagenproduksjonen i huden, som gjør at fine linjer blir mindre synlige. Ampoulen vil med sin unike formulering gi huden fuktighet, roe ned irritasjon og styrker hudbarrieren. Adenosin hjelper til med å reduser..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: The Plant Base
The Plant Base Time Stop Vitamin Ampoule inneholder 83% Jeju king cherry blossom, 14 forskjellige vitaminer*, hyularon syre og bakuchiol. Sammen jobber ingrediensene for å jevne ut de fine linjene, gi huden fuktighet og jevner ut hudtonen for et optimalt resultat. Påfør 1-2 dråper etter man har rens..
329kr
Eks. MVA:263kr
Viser 1 til 12 av 13 (2 sider)