Menu
Handlevogn

Barulab The Clean Vegan Cica Mask - Reparerende

Barulab The Clean Vegan Cica Mask - Reparerende
Barulab The Clean Vegan Cica Mask - Reparerende
35kr
Eks. MVA: 28kr
3 eller mer 30kr
5 eller mer 26kr
  • Lagerstatus: På lager

Barulab The Clean Vegan Cica Mask er en 100% vegansk sheet mask med Centella Asiatica som er kjent for sin pleiende egenskaper og hjelper huden å reparere irritert hud. Passer perfekt etter en dag ute i sola eller etter en treningsøkt, for ekstra avkjølende effekt legg den i kjøleskapet en par timer før bruk.

Masken er sertifisert av Korean Vegan Assosiation og er laget av 100% naturlig planteekstrakt og Brulab`s etikk er basert på dyrebeskyttelse og dyrevelferd.

Ansiktsmasken har en pH-verdi på 5,5 som tilsvarer hudens egen, den er dermatologisk testet og forumlert med EWG Green ingredienser, EWG sertifisert og dermed fri for skadelige kjemikalier


Brukerveiledning:

  • Brukes etter rens og toner.
  • Masken legges jevnt ut over ansiktet.
  • La ansiktsmasken virke i 20 til 30 minutter.
  • Etter bruk; klapp gjenværende essens inn i huden.

Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.