Menu
Handlevogn

COSRX Balancium Comfort Ceramide Hand Cream Light 50ml

COSRX Balancium Comfort Ceramide Hand Cream Light 50ml
COSRX Balancium Comfort Ceramide Hand Cream Light 50ml
169kr
Eks. MVA: 135kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

COSRX Balancium Comfort Ceramide Hand  Cream Light er en håndkrem som inneholder Balanicum Ceramide-6 complex og Hyularonic syre; En lett, nærings givende og fuktighetsgivende håndkrem med en naturlig sitrus aroma. Håndkremen absorberes raskt, tilfører fuktighet og hjelper huden gjenoppbygge sin egen beskyttende barriere.  Påfør når du føler tørrhet, spesielt etter du har vasket hendene.

Inneholder 50ml


Om COSRX:

COSRX ble etablert i 2013 og hadde i starten bare en håndfull av produkter og store mål, de vokste seg raskt store etter mange gode omtaler og tester av sine produkter. COSRX er kjent for sine simple formuleringer og innovative ingredienser, med mål om å finne de beste løsningene for alle variasjoner av hudproblemer - som de selv skriver "with skin-friendly ingredients that alleviate irritated skin, we want to provide a better tomorrow for our customers". 

COSRX har 3 konsept pilarer de følger:

  • Soft Skin Care - Mild skin care for sensitive skin
  • Feeling - Skin friendly / gentle touch / soft texture
  • Solution - tailor-made / perspective / life / sympathy
Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.