Menu
Handlevogn

COSRX Full Fit Propolis Ultra Light Ampoule 30ml

COSRX Full Fit Propolis Ultra Light Ampoule 30ml
COSRX Full Fit Propolis Ultra Light Ampoule 30ml
329kr
Eks. MVA: 263kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

COSRX Full Fit Propolis Ultra Light Ampoule hjelper hudens evne til å absorbere og beholde fuktighet, som gjør huden myk og gir den en sunn naturlig glød. Inneholder 83.25% konsentrert propolis ekstrakt som har antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper, i tillegg styrker den hudbarrieren. Påføres etter rens og toner, godt egnet før sminke påføres.

Passer til alle typer hud.

Inneholder 30ml


Om COSRX:

COSRX ble etablert i 2013 og hadde i starten bare en håndfull av produkter og store mål, de vokste seg raskt store etter mange gode omtaler og tester av sine produkter. COSRX er kjent for sine simple formuleringer og innovative ingredienser, med mål om å finne de beste løsningene for alle variasjoner av hudproblemer - som de selv skriver "with skin-friendly ingredients that alleviate irritated skin, we want to provide a better tomorrow for our customers". 

COSRX har 3 konsept pilarer de følger:

  • Soft Skin Care - Mild skin care for sensitive skin
  • Feeling - Skin friendly / gentle touch / soft texture
  • Solution - tailor-made / perspective / life / sympathy
Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.