Meny
Handlevogn

Klairs

Produsent: Klairs
Kalis Daily Skin Hydrating Water er en fuktighetsgivende toner som inneholder 45% beroligende grønn te vann, ringblomst og kokosekstraktvann som sørger for dyp hydrering av huden. Kan brukes året rundt takket være den tynne konsistensen som absorberes hurtig av huden. Denne toneren er også egnet som..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Klairs
Klairs Daily Skin Softening Water er en lett eksfolierende toner som fjerner gamle hudceller og beroliger huden. Toneren inneholder sukkerrørekstrakt og en liten mengde sitronsyre (0.15%) som er skånsom og naturlig eksfolierende, 45% agurkvann vil gi huden rikelig med fuktighet og hjelper til med en..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Klairs
Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop inneholder C- vitamin som er en kraftig antioksidant som øker spenst, motvirker fine linjer(well-aging), hjelper mot ujevn hudtone og solskader og er en nøkkelingrediens i behandling mot akne. Med C-vitamin økes hudens collagen nivå, beskytter mot frie radikal..
429kr
Eks. MVA:343kr
Produsent: Klairs
Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask er en multifunksjonell krem som kan brukes som maske, sove maske eller som daglig fuktighetskrem. Dette produktet er akkurat som navnet avslører, en ansiktsmaske/krem rik på beskyttende og reparerende E-vitamin.Den kraftfulle antioksidanten har en unik evne ..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Klairs
Klairs Fundamental Water Gel Cream er en fuktighetskrem  som har en tekstur av géle - Klairs Fundamental Line gir den de grunnleggende elementene i fuktighetsgivende hudpleie. Water Gel Cream inneholder Jeju Green Tea Water og Panthenol som vil fukte huden i dybden samtidig som den gir en lett ..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Klairs
Klairs Fundamental Watery Oil Drop er en vegansk serum som har fordelene til en dypt fuktgivende ansiktsolje, men uten en klebrig følelse. Serumet har en unik formel av antioksidanter, fermenterte naturlige ingredienser og peptider som fornyer hudceller og er med på å holde huden ung, frisk og vakke..
439kr
Eks. MVA:351kr
Produsent: Klairs
Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil er en tyntflytende renseolje som anvendes i første seg i hudpleierutinen. Denne oljerensen renser effektivt både makeup, øye makeup og fjerner skånsomt urenheter, døde hudceller og overflødig talg - med andre ord. Inneholder naturlig oljeekstrakt fra sorte..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: Klairs
Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil er en duftfri oljerens som har en frisk, lett og ikke-fet finish. En oljerens som kan brukes daglig - fjerner effektivt all sminke, olje, smussrester og døde hudceller samt kontrollerer talgproduksjonen. Med enkle og milde ingredienser som solsikkefrøolje, dru..
379kr
Eks. MVA:303kr
Produsent: Klairs
Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish er en vegansk peeling som eksfolierer bort døde hudceller, fukter og etterlater huden silkemyk. Inneholder et høy konsentrasjon av sort sukker som effektivt løser opp i gamle hudceller, hudormer og som gir en dyprens til porene. Denne skrubbrensen har en antib..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Klairs
Klairs Illuminating Supple Blemish Cream er et av Klairs mest solgte produkter: en BB-krem / Foundation som både fukter, beskytter med solfaktor og jevner ut hudtonen.Produktet synker lett inn i huden og minimerer synligheten av rødhet og porer. Tilpass resultatet ved å blande produktet me..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: Klairs
Klairs Midnight Blue Calming Cream passer til sensitiv hud som trenger mer enn fuktighetskrem, laget for å beskytte huden mot irritasjon, stress og hjelper til å fornye hudcellene. Denne fuktighetskremen styrker den naturlige hudbarrieren for de med ekstremt sensitiv hud og den virker beroligende på..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: Klairs
style="margin-bottom: 10px; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; line-height: 16.8px;">Klairs Midnight Blue Calming Cream passer til sensitiv hud som trenger mer enn fuktighetskrem, laget for å beskytte huden mot irritasjon, stress og hjelper til å fornye hudcellene. Den..
449kr
Eks. MVA:359kr
Viser 1 til 12 av 20 (2 sider)