Menu
Handlevogn

Klairs

Produsent: Klairs
Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop inneholder C- vitamin som er en kraftig antioksidant som øker spenst, motvirker fine linjer(well-aging), hjelper mot ujevn hudtone og solskader og er en nøkkelingrediens i behandling mot akne. Med C-vitamin økes hudens collagen nivå, beskytter mot frie radikal..
429kr
Eks. MVA:343kr
Produsent: Klairs
Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask er en multifunksjonell krem som kan brukes som maske, sove maske eller som daglig fuktighetskrem. Dette produktet er akkurat som navnet avslører, en ansiktsmaske/krem rik på beskyttende og reparerende E-vitamin.Den kraftfulle antioksidanten har en unik evne ..
399kr
Eks. MVA:319kr
Produsent: Klairs
Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil er en tyntflytende renseolje som anvendes i første seg i hudpleierutinen. Denne oljerensen renser effektivt både makeup, øye makeup og fjerner skånsomt urenheter, døde hudceller og overflødig talg - med andre ord. Inneholder naturlig oljeekstrakt fra sorte..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: Klairs
Klairs Illuminating Supple Blemish Cream er et av Klairs mest solgte produkter: en BB-krem / Foundation som både fukter, beskytter med solfaktor og jevner ut hudtonen.Produktet synker lett inn i huden og minimerer synligheten av rødhet og porer. Tilpass resultatet ved å blande produktet me..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: Klairs
Klairs Rich Moist Foaming Cleanser er en mild skummende rens, som fjerner urenheter og dybde renser porene, samtidig som den tilfører huden fuktighet. Denne rensen inneholder hyaluronsyre som binder fukt i huden, i tillegg til ceramid 3 og olivenolje, som hjelper til med å bygge opp hudens naturlige..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Klairs
Klairs Rich Moist Soothing Cream er en fuktighetsgivende krem som fukter huden ned i dybden, laget for å fukte huden i 24 timer og kan brukes på sensitiv hud. Denne fuktighetskremen er beriket med betaglukan, jojobaolje og ceramider som sammen styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere, styrke og..
399kr
Eks. MVA:319kr
Produsent: Klairs
Klairs Rich Moist Soothing Serum fukter huden dypt og helt ned til cellenivået, har en beroligende effekt og gir en optimal fuktbalanse i hudne. Denne silkemyke serumet minimerer fukt tap og motvirker irritasjoner i huden. En serum som trekker raskt inn for maksimal effekt. Lakrisrot beroliger og je..
429kr
Eks. MVA:343kr
Produsent: Klairs
Klairs Supple Preparation Facial Toner er en beroligende toner som gir dypt virkende fukt og balanserer hudens pH- verdi. Kåret til best i test 3 år på rad hos Glowpick og 80% av kundene kjøper den igjenToneren inneholder blant annet disse hovedingrediensene;Sodium Hyaluronate dette e..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Klairs
Klairs Supple Preparation Facial Toner er en lett, fuktighetsgivende toner som passer til alle hudtyper, også til de med fet eller sensitiv hud. Denne toneren er helt fri for duft, alkohol og fargestoffer. En toner som gjenoppretter hudens pH-balanse etter rens. Aminosyrer minsker hudirritasjoner og..
299kr
Eks. MVA:239kr
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)