Meny
Handlevogn

Klairs

Produsent: Klairs
Kalis Daily Skin Hydrating Water er en fuktighetsgivende toner som inneholder 45% beroligende grønn te vann, ringblomst og kokosekstraktvann som sørger for dyp hydrering av huden. Kan brukes året rundt takket være den tynne konsistensen som absorberes hurtig av huden. Denne toneren er også egnet som..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Klairs
Klairs Daily Skin Softening Water er en lett eksfolierende toner som fjerner gamle hudceller og beroliger huden. Toneren inneholder sukkerrørekstrakt og en liten mengde sitronsyre (0.15%) som er skånsom og naturlig eksfolierende, 45% agurkvann vil gi huden rikelig med fuktighet og hjelper til med en..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Klairs
Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop inneholder C- vitamin som er en kraftig antioksidant som øker spenst, motvirker fine linjer(well-aging), hjelper mot ujevn hudtone og solskader og er en nøkkelingrediens i behandling mot akne. Med C-vitamin økes hudens collagen nivå, beskytter mot frie radikal..
429kr
Eks. MVA:343kr
Produsent: Klairs
Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask er en multifunksjonell krem som kan brukes som maske, sove maske eller som daglig fuktighetskrem. Dette produktet er akkurat som navnet avslører, en ansiktsmaske/krem rik på beskyttende og reparerende E-vitamin.Den kraftfulle antioksidanten har en unik evne ..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Klairs
Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil er en tyntflytende renseolje som anvendes i første seg i hudpleierutinen. Denne oljerensen renser effektivt både makeup, øye makeup og fjerner skånsomt urenheter, døde hudceller og overflødig talg - med andre ord. Inneholder naturlig oljeekstrakt fra sorte..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: Klairs
Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil er en duftfri oljerens som har en frisk, lett og ikke-fet finish. En oljerens som kan brukes daglig - fjerner effektivt all sminke, olje, smussrester og døde hudceller samt kontrollerer talgproduksjonen. Med enkle og milde ingredienser som solsikkefrøolje, dru..
379kr
Eks. MVA:303kr
Produsent: Klairs
Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish er en vegansk peeling som eksfolierer bort døde hudceller, fukter og etterlater huden silkemyk. Inneholder et høy konsentrasjon av sort sukker som effektivt løser opp i gamle hudceller, hudormer og som gir en dyprens til porene. Denne skrubbrensen har en antib..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Klairs
Klairs Illuminating Supple Blemish Cream er et av Klairs mest solgte produkter: en BB-krem / Foundation som både fukter, beskytter med solfaktor og jevner ut hudtonen.Produktet synker lett inn i huden og minimerer synligheten av rødhet og porer. Tilpass resultatet ved å blande produktet me..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: Klairs
Klairs Midnight Blue Calming Cream passer til sensitiv hud som trenger mer enn fuktighetskrem, laget for å beskytte huden mot irritasjon, stress og hjelper til å fornye hudcellene. Denne fuktighetskremen styrker den naturlige hudbarrieren for de med ekstremt sensitiv hud og den virker beroligende på..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: Klairs
Klairs Rich Moist Foaming Cleanser er en mild skummende rens, som fjerner urenheter og dybde renser porene, samtidig som den tilfører huden fuktighet. Denne rensen inneholder hyaluronsyre som binder fukt i huden, i tillegg til ceramid 3 og olivenolje, som hjelper til med å bygge opp hudens naturlige..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Klairs
Klairs Rich Moist Soothing Cream er en fuktighetsgivende krem som fukter huden ned i dybden, laget for å fukte huden i 24 timer og kan brukes på sensitiv hud. Denne fuktighetskremen er beriket med betaglukan, jojobaolje og ceramider som sammen styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere, styrke og..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Klairs
Klairs Rich Moist Soothing Serum fukter huden dypt og helt ned til cellenivået, har en beroligende effekt og gir en optimal fuktbalanse i hudne. Denne silkemyke serumet minimerer fukt tap og motvirker irritasjoner i huden. En serum som trekker raskt inn for maksimal effekt. Lakrisrot beroliger og je..
429kr
Eks. MVA:343kr
Viser 1 til 12 av 16 (2 sider)