Meny
Handlevogn

Dr.Ceuracle

Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule er en "glow" serum-ampoule som tilfører huden rikelig med næring og fukt i dybden. Inneholder 33% rent propolisekstrakt og royal jelly ekstrakt som er en naturlig helbredende/reparerende ingrediens som også beskytter huden mot frie radikaler, havtornekstrak..
579kr
Eks. MVA:463kr
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Cream er en fuktighetskrem som reparerer og gir rikelig med næring til sliten/matt hud takket være royal jelly ekstrakt og 33% ren propolis eksrakt - Ingredienser som tilfører huden naturlig kollagen som vil forbedre fastheten. Panthenol vil berolige huden og sørge..
389kr
Eks. MVA:311kr
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Eye Cream er formulert med propolis, Vitamin C og kollagenkapsler som sammen gir huden vitalitet, rikelig med næring og er hydrerende. Med den innebygde øye-massasjeren løfter denne øyekremen slapp, sliten hud og hjelper til med blodsirkulasjonen.Kan brukes av alle..
389kr
Eks. MVA:311kr
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr Ceuracle Vegan Kombucha Tea Special Gavesett er revitaliserende sett med Kombucha ekstrakt som gir huden rikelig med fukt og næring. Kombucha (fermentert svart-te) inneholder rikelig med probiotika og Vitamin B som lysner opp huden, styrker den naturlige hudbarrieren og fyller den med næring. Set..
949kr
Eks. MVA:759kr
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)