Meny
Handlevogn

Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo 500ml

Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo 500ml
Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo 500ml
Utsolgt
Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo 500ml
Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo 500ml
Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo 500ml
398kr
Eks. MVA: 318kr
Laveste pris siste 30-dager: 398kr
  • Lagerstatus: Utsolgt
  • Produksjonsland: Sør Korea

Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo er en multifunksjonell sjampo som vil motvirke hårtap og tilføre håret rikelig med næring. Denne sjampoen inneholder aktive ingredienser og er formulert slik at den tilsvarer pH-verdien i hodebunnen og gjør at denne passer til de fleste også deg med sensitiv hodebunn. Med naturlige ingredienser som lavendel, kamille, peppermynteolje og kirsebær gjør denne høykvalitets sjampoen til et spa alternativ. 

Sjampo er vanligvis en av de største årsakene til irritert hodebunn grunnet sterke ingredienser som forstyrrer pH-balansen i hodebunnen, og dermed gjøre den følsom for irritasjon og tørrhet. For å behandle sensitiv hodebunn anbefales det å bruke sjampoer som er utviklet for å ivareta håret og hodebunnen - I motsetning til de fleste vanlige sjampoer vil Sclap DX Scaling Shampoo gi deg et sunt og skinnende hår ut å floke ved å skånsomt rense bort urenheter og svette. 

Hårcellene er aktive om natten og denne sjampoen er derfor mest effektiv om du bruker den før man legger seg. På dagtid vil både håret og hodebunnen utsettes for lys, varme og andre ytre påvirkninger - denne sjampoen vil hjelpe med å kjøle ned og berolige hodebunnen som igjen vil støtte hårvekst og aktivere hårcellene utover kvelden når de har de beste vekstvilkårene.

Inneholder 500ml


Om Dr.Ceuracle:

"The Cosmeceutical Pioneer in Korea" er Dr Ceuracles slagord. Selskapet ble opprinnelig utviklet av Dr Lee, Ji og Ham og det nye merkenavnet, Dr Ceuracle, er en kombinasjon av ordene "kosmetikk" og "mirakel". Siden år 2000 har merket brukt klinisk ekspertise fra deres prisbelønte dermatologiske laboratorium i Sør-Korea for å utvikle kosmetiske linjer på toppnivå. Med tilgang til teknologiske data fra forskningen deres, pluss den profesjonelle pleiekunnskapen fra deres hudleger, har Dr Ceuracle et motto om å kurere, balansere og pleie huden.


Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.