Meny
Handlevogn

Ansiktsolje

Ansiktsolje
Produsent: COSRX
COSRX The Retinol 0.5 Oil er en ansiktsolje med aktive ingredienser som ren retinol (0.5%), squalane og tokorienol. Denne ansiktsoljen er målrettet for å gi huden elastisitet, forhindre fuktighetstap og motvirke akneutbrudd. For best effekt anbefaler vi at du bruker denne i kombinasjon med The Retin..
339kr
Eks. MVA:271kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Facial Oil er en beskyttende ansiktsolje som inneholder 45% fermentert svart ris ekstrakt som vil beskytte huden mot frie radikaler, jevne ut hudtonen og stimulerer hudcellefornyelse. Denne ansiktsoljen har en lett og lett absorberende konsistens som føles behagelig på hud..
314kr 349kr
Eks. MVA:251kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Calming Spot Clear Oil en intensiv oljeformel med Tea Tree, Centella Asiatica og botaniske oljer som regulerer overflødig talg, lindrer irritasjon og styrker hudbarrieren. 53% Tea Tree og fem Centella Asiatica ingredienser kontrollerer overflødig talg, lindrer irritasjon og hjelper til ..
197kr 219kr
Eks. MVA:158kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Oil er en oljeblanding som er utviklet for å gi huden en naturlig, ungdommelig og sunn glød. Inneholder en næringsrik blanding av rene planteoljer som blant annet jojoba, solsikke, geranium og rosmarinolje. Denne oljen kan påføres direkte på huden eller blandes inn i fuktighetskrem elle..
249kr
Eks. MVA:199kr
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)