Meny
Handlevogn

Torriden SOLID IN Ceramide Lip Essence 11g

Torriden SOLID IN Ceramide Lip Essence 11g
Torriden SOLID IN Ceramide Lip Essence 11g
119kr
Eks. MVA: 95kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Torriden SOLID IN Ceramide Lip Essence er en fuktighetsgivende leppe-essens med Torriden T-Percent Ceramide Complex for å effektivt låse inn fuktighet i leppene. Inneholder beroligende komponenter som jojobaolje og sheasmør  som pleier leppene dine ytterligere og beskytter dem mot ytre stressfaktorer. En fantastisk leppe-essens for å behandle tørre, irriterte lepper.

Ingredienser vi elsker:

Jojobaolje: Har talgregulerende egenskaper og danner en beskyttende, fuktighetsgivende film på huden, som etterlater den smidig og myk.
Sheasmør: Et mykgjørende middel som intenst fukter huden. Har en regenererende, beroligende effekt på huden og er rik på antioksidanter.
Ceramid: Styrker hudens beskyttende fuktighetsbarriere og øker fuktigheten i huden, slik at huden føles glatt og fast, med mindre fine linjer.

inneholder 11gram, er vegansk og cruelty-free.


Om Torriden:

Torridon, et høyland i Skottland, hvor hjort med mystiske horn fritt streifer rundt på engene og sjeldne fuglearter beveger seg travelt inn og ut av innsjøen. Torriden ble inspirert av det biologiske mangfoldet i Torridon, et symbol på naturlig skjønnhet og harmløshet som har pågått i over 700 millioner år. Torriden er et K-Beauty brand som har et mål å være del av den unike reisen til individet til ditt optimale skjønnhet. Målet er å tilby rene, sikre og bærekraftige produkter for fremtiden, produktene er derfor sertifisert veganske og bruker FSC sertifiserte innpakning. Torriden er selvfølgelig Cruelty-free.Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.