Meny
Handlevogn

Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser 100ml

Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser 100ml
Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser 100ml
179kr
Eks. MVA: 143kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser er en lav pH cleanser som er utviklet for sensitiv hud. Cleanseren eksfolierer døde hudceller og sebum, samt renser dypt i porene uten å tørke ut huden. Den har en lett gel-aktig konsistens som etterlater huden myk og hydrert etter rens.
Passer til alle hudtyper, men er ekstra godt egnet til de med tørr og/eller sensitiv hud. Radiance Cleansing Balm er formulert uten kunstige dufter og farger, parabener, sulfater, dyre produkter, alkohol, mineral oljer, eteriske oljer og silikon.

inneholder 100ml, er hyperallergen, cruelty-free og vegansk.


Om Beauty of Joseon:

Beauty of Joseon er et Koreansk luksusmerke innen hudpleie, alt er produsert i Korea. Ingrediensene er basert på luksuriøse orientalske urter med fokus på den naturlige hudpleien og skjønnheten. Alle produkter er 100% Cruelty-Free og mange av produktene er veganske.Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.