Meny
Handlevogn

COSRX Acne Pimple Master 24stk

COSRX Acne Pimple Master 24stk
COSRX Acne Pimple Master 24stk
COSRX Acne Pimple Master 24stk
COSRX Acne Pimple Master 24stk
COSRX Acne Pimple Master 24stk
69kr
Eks. MVA: 55kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

COSRX Acne Pimple Master er kjempetynne kviseplaster for å behandle kviser og betente hudormer raskt, effektivt, hygienisk og smertefritt. Selve plasteret vil fungere som en barriere mot bakterier og vil forhindre videre irritasjon og infeksjon. Plasteret inneholder Hydrocolloid som effektivt fjerner urenheter og skaper et fuktig miljø som gjør helingsprosessen raskere. 
Passer til alle hudtyper

Inneholder 24stk kviseplaster pakket i sterilisert sanitær dobbel emballasje:

  • 10stk med 7mm diameter
  • 5 stk med 10mm diameter
  • 9 stk med 12mm diameter


Om COSRX:

COSRX ble etablert i 2013 og hadde i starten bare en håndfull av produkter og store mål, de vokste seg raskt store etter mange gode omtaler og tester av sine produkter. COSRX er kjent for sine simple formuleringer og innovative ingredienser, med mål om å finne de beste løsningene for alle variasjoner av hudproblemer - som de selv skriver "with skin-friendly ingredients that alleviate irritated skin, we want to provide a better tomorrow for our customers". 

COSRX har 3 konsept pillarer de følger:

  • Soft Skin Care - Mild skin care for sensitive skin
  • Feeling - Skin friendly / gentle touch / soft texture
  • Solution - tailor-made / perspective / life / sympathy
Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.