Meny
Handlevogn

COSRX Clear Fit Master Patch 18stk

COSRX Clear Fit Master Patch 18stk
COSRX Clear Fit Master Patch 18stk
COSRX Clear Fit Master Patch 18stk
COSRX Clear Fit Master Patch 18stk
COSRX Clear Fit Master Patch 18stk
69kr
Eks. MVA: 55kr
Laveste pris siste 30-dager: 69kr
3 eller mer pr stk 50kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

COSRX Clear Fit Master Patch  er et tynt hydrokolloid gjennomsiktig kviseplaster som helbreder, fjerner og beskytter mot kviser på en hygienisk, rask og smertefri måte. Dette kviseplasteret er tynnere enn mange av alternativene på markedet og nesten ikke synlig, selve plasteret vil fungere som en barriere mot urenheter og vil forhindre videre infeksjon av området. Hydrokolloidmaterialet vil trekke ut urenheter i huden og skape et fuktig miljø som gjør at helingsprosessen går raskere, noe som gjør at kvisen vil forsvinne raskere enn ellers. Kviseplasteret kan fint brukes sammen med sminke.
Passer til alle hudtyper

Inneholder 18stk kviseplaster


Om COSRX:

COSRX ble etablert i 2013 og hadde i starten bare en håndfull av produkter og store mål, de vokste seg raskt store etter mange gode omtaler og tester av sine produkter. COSRX er kjent for sine simple formuleringer og innovative ingredienser, med mål om å finne de beste løsningene for alle variasjoner av hudproblemer - som de selv skriver "with skin-friendly ingredients that alleviate irritated skin, we want to provide a better tomorrow for our customers". 

COSRX har 3 konsept pillarer de følger:

  • Soft Skin Care - Mild skin care for sensitive skin
  • Feeling - Skin friendly / gentle touch / soft texture
  • Solution - tailor-made / perspective / life / sympathyDette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.