Meny
Handlevogn

HYGGEE Relief Chamomile Treatment Balm 30ml

HYGGEE Relief Chamomile Treatment Balm 30ml
HYGGEE Relief Chamomile Treatment Balm 30ml
-30 % Utsolgt
HYGGEE Relief Chamomile Treatment Balm 30ml
HYGGEE Relief Chamomile Treatment Balm 30ml
HYGGEE Relief Chamomile Treatment Balm 30ml
Tilbudet slutter om
Dag(er)
Time(r)
Min
Sek
153kr
219kr
Eks. MVA: 123kr
  • Lagerstatus: Utsolgt
  • Produksjonsland: Sør Korea

HYGGEE Relief Chamomile Treatment Balm er en intens lindrende balsam mot irritert hud. Inneholder Kamilleblomstekstrakt, Azulene, Green calming complex (Centella Asiatica og andre planteekstrakter), Panthenol og 4-Terpineol.
Dette er en balsam/krem som kan brukes på flere forskjellige måter:

  1. Som Spot behandling mot akne, kviser, irritasjon.
  2. Som tilbehør til hudkrem, inneholder rikelig med næring og gir dyp fuktighet til huden
  3. Som sovemaske, inneholder Panthenol (Vitamin B5) som hjelper huden å reparere fuktbarrieren og gjenoppretter den naturlige hudbalansen mens du sover.

Nøkkelingredienser:
Kamilleekstrakt - Lindrer irritert og betent hud. Kamille bremser og bekjemper aldringstegn, og hjelper huden med å redusere fine linjer (well-aging/rynker) på grunn av det høye innholdet av antioksidanter, polyfenoler og fytokjemiske stoffer.
Panthenol - Anti-inflammatorisk og nærende for huden, Panthenol omdannes til provitamin B5 i huden. Styrker hudens beskyttende barriere samtidig som den reparerer og forhindrer UV-skader.
4-Terpineol - Som den mest aktive ingrediensen i Tea Tree Oil, har 4-Terpineol antiseptiske og anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å redusere ulike oppblussinger inkludert akne og insektbitt.
Green Calming Complex - Et kompleks som inkluderer beroligende planteekstrakter som Centella Asiatica og Madecassocide for å berolige og reparere.
Azulene - Nøkkelen beroligende sammensetningen i kamille som beroliger irritert, betent og/eller sensitiv hud.

Passer til alle hudtyper men ekstra godt egnet til deg med akneutsatt, irritert og/eller sensitiv hudtype.

inneholder 30ml.


Om HYGGEE:

HYGGEE er et Koreansk varemerke som fokuserer på å gjøre det simpelt, med fokus på  hva huden faktisk trenger og tilbyr produkter som er essensielle - rett å slett ren hudpleie.Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.