Meny
Handlevogn

Pyunkang Yul ACNE Spot Patch Super Thin - Kviseplaster - 15stk

Pyunkang Yul ACNE Spot Patch Super Thin - Kviseplaster - 15stk
Pyunkang Yul ACNE Spot Patch Super Thin - Kviseplaster - 15stk
69kr
Eks. MVA: 55kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Dette er et kviseplaster utviklet av Pyunkang Yul i ACNE serien som er spesialutviklet for behandling av kviser og uren hud. Denne beskytter mot bakterier og reduserer betente kviser, plasteret plasseres over kvisen eller betente hudormer og vil redusere synligheten av kvisen/urenheten samt minske den etter behandlingen. Anbefales til bruk etter rensing av ansikt, for best effekt anbefales det å bruke denne over en natt med søvn.
Inneholder 15stk kviseplaster.


Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)
Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.