Meny
Handlevogn

Pyunkang Yul Clear Spot - Kvise/sår plaster - 18stk

Pyunkang Yul Clear Spot - Kvise/sår plaster - 18stk
Pyunkang Yul Clear Spot - Kvise/sår plaster - 18stk
79kr
Eks. MVA: 63kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Dette er et kviseplaster utviklet av Pyunkang Yul for behandling av kviser og små sår, plastrene kommer i 2 størrelser; 10mm og 12mm diameter og er kun 0,39mm tykke kanter, plasteret er vannavstøtende og tåler svette. Dette plasteret hjelper huden å leges ved å absorbere eksudater, holder sårområdet rent, skorpefri og motvirker arr dannelse. 
Inneholder 18stk kviseplaster.


Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)
Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.