Meny
Handlevogn

7. Ampoule

7. Ampoule
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Advanced Aqua Boosting Ampoule er en hydrerende og fuktighetsgivende ampulle som inneholder 10-Hyaluron syre og 6 høykvalitets ingredienser. Dette er en ampulle som både vil fukte og berolige huden og vil etterlate den silkemyk og frisk.Kan brukes av alle hudtyper, særdeles godt egnet ti..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Artichoke Intensive Skin Barrier Ampoule er en kraftig fuktighetsgivende ampulle som inneholder 10-hyaluron syre og 6 høy kvalitets ingredienser. 10-hyaluron syre vil hydrere og låser fukten dypt inn i hudlagene og vil etterlate huden myk og glatt. Denne ampullen vil hjelpe huden å regenerere..
319kr
Eks. MVA:255kr
Produsent: Celimax
Celimax The Real Noni Energy Ampoule inneholder hele 71.77% konsentrert Noni ekstrakt. Denne ampoulen har en frisk grønnfarge med egenskaper som revitaliserer, roer og etterlater den både glødende og smidig. Med rikt innhold av antioksidanter vil denne ampoulen fremme elastisitet og hjelpe sensitiv ..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Celimax
Celimax The Real Noni Energy Ampoule Mist er en forfriskende ansiktsspray, og kjent som mist. Inneholder 81.67% konsentrert Noni ekstrakt som effektivt gir rikelig med næring, mineraler og vitaminer til huden. Denne sprayes på ansiktet fra 20-30cm avstand og vil legge seg lett på huden, gi den ..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: COSRX
COSRX Balancium B5 D-Panthenol Ampoule inneholder hele 30% D-panthenol (Pro-Vitamin B5) som hydrerer huden fra innsiden og styrker hudbarrieren slik at den holder seg fuktig.Passer til alle typer hud.Inneholder 2 flasker à 10ml (20ml totalt)Om COSRX:COSRX ble etablert i 2013 og hadde i starten bare ..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: COSRX
COSRX Full Fit Propolis Light Ampoule som inneholder 83.25% konsentrert bie-propolis som aktivt hjelper hudens evne til å reparere skadet hud, i tillegg gir den huden rikelig med næring. Propolis har en antibakteriell og soppdrepende egenskap, som gjør den utmerket for de med akne og kviseutsatt hud..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: COSRX
COSRX Full Fit Propolis Ultra Light Ampoule hjelper hudens evne til å absorbere og beholde fuktighet, som gjør huden myk og gir den en sunn naturlig glød. Inneholder 83.25% konsentrert propolis ekstrakt som har antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper, i tillegg styrker den hudbarrieren. På..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: COSRX
COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule er utviklet for deg med tørr og dehydrert hud, inneholder tre typer hyaluronsyre som er raskt absorberes av huden. Denne Ampoulen binder fuktighet effektiv i dybden og hjelper med hudens elastisitet. Denne gir en smidig og mer fyldig hud. Panthenol (V..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule er en "glow" serum-ampoule som tilfører huden rikelig med næring og fukt i dybden. Inneholder 33% rent propolisekstrakt og royal jelly ekstrakt som er en naturlig helbredende/reparerende ingrediens som også beskytter huden mot frie radikaler, havtornekstrak..
579kr
Eks. MVA:463kr
Produsent: Isntree
Isntree Mugwort Calming Ampoule er en beroligende ampoule med mugwort (burot) som beskytter sensitiv hud. Denne ampoulen behandler og lindrer irritert hud og er spesielt utviklet for de med sensitiv hud, den gir huden en god vann-olje balanse, styrke hudbarrieren, lindrer irritert hud og gi en myk o..
399kr
Eks. MVA:319kr
Produsent: Isntree
Isntree TW-Real Bifida Ampoule inneholder 88% bifda ferment, grønn squash, soyabønne og ris som alle er probiotiske ingredienser som styrker og beskytter hudbarrieren. Denne ampoulen er rik på proteiner, vitaminer og mineraler som vil tilføre huden godt med næring. Niacinamide sammen med adenosine h..
305kr
Eks. MVA:244kr
Produsent: JayJun
JayJun Okra Phyto Mucin Deep Recharging Ampoule er formulert med ny teknologi laget av vegetabilske phytomucin, kjent for sine egenskaper til å hjelpe huden å ta opp næring og jobber for å styrke hudens naturlige fuktighetsbarriere. Denne ampullen er en intensiv aldringshudpleie (well-aging) som bru..
299kr
Eks. MVA:239kr
Viser 1 til 12 av 36 (3 sider)