Meny
Handlevogn

I`m from

Produsent: I`m from
I’m From Honey Glow Cream er en høykvalitets fuktighetskrem som inneholder en unik Honey Complex som består av 7 aktive ingredienser; honning, propolis, bie gift, gurkemeie, bidronning gele og kanel. Ingrediensene vil tilføre huden rikelig med fuktighet og næring, samtidig har de en beroligende effe..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: I`m from
I’m From Honey Mask er en førsteklasses luksus spa-maske som inneholder 46 gram naturlig honning fra Jirisan Wolpyeng gården, som er full av næring og lindrende egenskaper som huden din vil elske. I tillegg inneholder denne masken oljer fra macadamianøtter, jojobafrø, hasselnøtt og solsikkefrø som v..
439kr
Eks. MVA:351kr
Produsent: I`m from
I’m From Honey Serum er en høykvalitets ansiktsserum som inneholder en unik Honey Complex som består av 7 aktive ingredienser; honning, propolis, bie gift, gurkemeie, bidronning gele og kanel. Ingrediensene vil tilføre huden rikelig med fuktighet og næring, samtidig har de en beroligende effekt og v..
328kr
Eks. MVA:262kr
Produsent: I`m from
I’m From Mugwort Cream er en høykvalitets fuktighetskrem som inneholder over 73prosent ren burotekstrakt som både vil berolige og pleie huden, samt tilføre huden fuktighet i dybden. Denne fuktighetskremen har en gel-tekstur som gjør den meget lett å påføre jevnt. Resultatet av å bruke denne kremen e..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: I`m from
I’m From Mugwort Essence er en høykvalitets naturlig essens som inneholder 100prosent ren Artemisia Priceps ekstrakt (Burot / Mugwort) og vil lindre irritert og rød hud. Denne essensen har også rensende egenskaper som gjør den godt egnet til akne og kviseutbrudd. Inneholder rikelig med vitaminer, mi..
459kr
Eks. MVA:367kr
Produsent: I`m from
I’m From Rice Toner er en av de mest naturlige tonerne på markedet, med 77.78% økologisk Goami risekstrakt så er denne toneren meget god på å fukte huden, samt jevne ut hudtonen. I`m From Rice Toner er lett eksfolierende, vil hjelpe huden din å finne sin naturlige balanse. Dette er et ypperlig well-..
329kr
Eks. MVA:263kr
Viser 1 til 6 av 6 (1 sider)