Menu
Handlevogn

Isntree

Produsent: Isntree
Isntree Chestnut BHA 2% Clear Liquid er en eksfolierende toner med 2% BHA. Renser porene med BHA og hasselnøtt skjell, minsker størrelsen av porene og gjenoppretter hudens olje-vann balanse. Salisylsyre gir en mild men effektiv eksfoliering av huden - fjerner døde hudceller, sebum og i tillegg aktiv..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: Isntree
Isntree Clear Skin 8% AHA Essence er en eksfolierende essens med 4% glykolsyre og 4% melkesyre som på en naturlig måte fjerner døde hudceller og etterlater en jevn hudtekstur. Essensen er beriket med Morus Alba Root Ekstrakt og Centella Asiatica Ekstrakt som beroliger sensitiv hud. Passer til a..
219kr
Eks. MVA:175kr
Produsent: Isntree
Isntree Green Tea Fresh Toner er en toner utviklet for å regulere talg/sebum og for å berolige irritert hud. Inneholder 80% grønn te ekstrakt fra Jeju øya og er full av mineraler og aminosyrer. Centella Asiatica og allantoin virker beroligende og gir fuktighet til huden. Blåbær (Vaccinium Angustifol..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: Isntree
Isntree Hyaluronic Acid Airy Sun Stick er en bredspekter SPF 50+ solstift som beskytter mot UVA og UVB stråling, denne organiske solstiften har er lett å påføre uten å etterlate den kjente hvite hinnen som man ofte får fra solkremer. Denne solstiften inneholder i tillegg 8 forskjellige typer av Hyal..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: Isntree
Isntree Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream er en lett og hydrerende fuktighetskrem med 5 ulike typer Hyaluronsyrer i ulike molekylstørrelser for en mest optimal absorpsjon i huden. Denne fuktighetskremen har en geleaktig tekstur ved påførsel, gir intens fuktighet til huden og er lett å påføre. Lakriseks..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Isntree
Isntree Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam er en renseskum som effektivt renser bort smuss, olje og sminke uten å tørke ut huden. Inneholder en kombinasjon av 8 forskjellige hyaluronsyrer og 17 aminosyrer som danner en fuktighetsbarriere for å låse inn fukten i huden og opprettholder den naturlig..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: Isntree
Isntree Hyaluronic Acid Natural Sun Cream er en bredspekter SPF 50+ solkrem som beskytter mot UVA og UVB stråling, denne naturlige solkremen har er lett å påføre uten å etterlate den kjente hvite hinnen som man ofte får fra solkremer. Denne solkremen inneholder i tillegg Hyaluronsyrer som motvirker ..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: Isntree
Isntree Hyaluronic Acid Toner er en toner utviklet for å tilføre huden masse fukt, en prisvinnende toner som anbefales sterkt til de med dehydrert hud. Inneholder hele 50% hyaluronsyre (3 typer) som har ulike molekylstørrelser for en mest mulig optimal formulering som vil gir en optimal absorpsjon, ..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: Isntree
Isntree Hyaluronic Acid Water Essence er en prisbelønt essens som inneholder hele 8 forskjellige typer Hyaluronsyrer. De 8 forskjellige Hyaluronsyrene kommer i forskjellige molekylstørrelser slik at den trekker inn i både ytre hudlag og dypere, noe som gir en umiddelbar fuktighet og næring til tørr,..
309kr
Eks. MVA:247kr
Produsent: Isntree
Isntree Hyaluronic Acid Water Mist tilfører huden rikelig med fukt takket være multimolekylære Hyaluronsyre, kommer i en luftrykk beholder og gir en utrolig fin og behagelig "mist" ved bruk. Alle Isntree produkter er dermatologisk testet.Passer til alle hudtyper, særdeles godt egnet til tørr og..
229kr
Eks. MVA:183kr
Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF 50+ 50ml
Bestselger Utsolgt
Produsent: Isntree
Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel er en bredspekter SPF 50+ sol gel/solkrem som beskytter mot UVA og UVB stråling, denne sol gelen har er lett å påføre. Denne sol gelen inneholder i tillegg 8 forskjellige typer Hyaluronsyrer som motvirker fuktighetstap og hjelper å binde fuktigheten i huden, Ce..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: Isntree
Isntree Onion Newpair Essence Toner er en "spot care" essence toner som hjelper til med å behandle urenheter og pigmentering i huden. Denne essens toneren er beriket med 75% Muan rødløkekstrakt og formulert med NoSCalm Complex (Natriumheparin, Allantoin, Panthenol og Heartleaf Houttuynia som effekti..
329kr
Eks. MVA:263kr
Viser 1 til 12 av 16 (2 sider)