Meny
Handlevogn

Øyne

Øyne
Produsent: rom&nd
Rom&nd har med Han All Fix Mascara utviklet en mascara som er lett å påføre uten å klumpe og som holder lenge. Denne har en farge av naturlig aske.rom&nd sin opprinnelse:Brandet rom&nd ble etablert i Sør-Korea- som et kosmetikkmerke. Basert av innspill fra den berømte koreanske skjønnhet..
209kr
Eks. MVA:167kr
Produsent: rom&nd
Rom&nd har med Han All Fix Mascara utviklet en mascara som er lett å påføre uten å klumpe, nappe og som holder lenge. Denne har en naturlig brunfarge.rom&nd sin opprinnelse:Brandet rom&nd ble etablert i Sør-Korea- som et kosmetikkmerke. Basert av innspill fra den berømte koreanske skjønn..
209kr
Eks. MVA:167kr
Produsent: rom&nd
Rom&nd har med Han All Fix Mascara utviklet en mascara som er lett å påføre uten å klumpe og som holder lenge. Denne gir ekstra lengde på vippene, fargen er svart.rom&nd sin opprinnelse:Brandet rom&nd ble etablert i Sør-Korea- som et kosmetikkmerke. Basert av innspill fra den berømte kor..
209kr
Eks. MVA:167kr
Produsent: rom&nd
Rom&nd har med Han All Fix Mascara utviklet en mascara som er lett å påføre uten å klumpe og som holder lenge. Denne gir volum fra roten, fargen er svart.rom&nd sin opprinnelse:Brandet rom&nd ble etablert i Sør-Korea- som et kosmetikkmerke. Basert av innspill fra den berømte koreanske sk..
209kr
Eks. MVA:167kr
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)