Meny
Handlevogn

Øyne

Øyne
Produsent: Heimish
Heimish Dailism Smudge Stop Mascara Volume gir vippene dine et klumpe og smussfritt utseende. Denne mascaraen gir vippene volum og holder hele dagen."Smudge-proof"VannbestandigKan renses vekk med vanlig ansiktsrens (olje-rens anbefales)Holder hele dagenFlakfri (Ingen klumper!)Buet stav som gir "curl..
199kr
Eks. MVA:159kr
Produsent: Heimish
Heimish Dailism Smudge Stop Mascara Volume gir vippene dine et klumpe og smussfritt utseende. Denne mascaraen gir vippene volum og holder hele dagen."Smudge-proof"VannbestandigKan renses vekk med vanlig ansiktsrens (olje-rens anbefales)Holder hele dagenFlakfri (Ingen klumper!)Rett stav som gir mest ..
199kr
Eks. MVA:159kr
Produsent: rom&nd
Rom&nd har med Han All Fix Mascara utviklet en mascara som er lett å påføre uten å klumpe og som holder lenge. Denne har en farge av naturlig aske.rom&nd sin opprinnelse:Brandet rom&nd ble etablert i Sør-Korea- som et kosmetikkmerke. Basert av innspill fra den berømte koreanske skjønnhet..
209kr
Eks. MVA:167kr
Produsent: rom&nd
Rom&nd har med Han All Fix Mascara utviklet en mascara som er lett å påføre uten å klumpe og som holder lenge. Denne gir ekstra lengde på vippene, fargen er svart.rom&nd sin opprinnelse:Brandet rom&nd ble etablert i Sør-Korea- som et kosmetikkmerke. Basert av innspill fra den berømte kor..
209kr
Eks. MVA:167kr
Produsent: rom&nd
Rom&nd har med Han All Fix Mascara utviklet en mascara som er lett å påføre uten å klumpe, nappe og som holder lenge. Denne har en naturlig brunfarge.rom&nd sin opprinnelse:Brandet rom&nd ble etablert i Sør-Korea- som et kosmetikkmerke. Basert av innspill fra den berømte koreanske skjønn..
209kr
Eks. MVA:167kr
Produsent: rom&nd
Rom&nd har med Han All Fix Mascara utviklet en mascara som er lett å påføre uten å klumpe og som holder lenge. Denne gir volum fra roten, fargen er svart.rom&nd sin opprinnelse:Brandet rom&nd ble etablert i Sør-Korea- som et kosmetikkmerke. Basert av innspill fra den berømte koreanske sk..
209kr
Eks. MVA:167kr
Viser 1 til 6 av 6 (1 sider)