Meny
Handlevogn

Mary & May Be Bright Gavesett

Mary & May Be Bright Gavesett
Mary & May Be Bright Gavesett
Mary & May Be Bright Gavesett
Mary & May Be Bright Gavesett
Mary & May Be Bright Gavesett
Mary & May Be Bright Gavesett
Mary & May Be Bright Gavesett
Mary & May Be Bright Gavesett
Mary & May Be Bright Gavesett
398kr
Eks. MVA: 318kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Mary & May Be Bright Gavesett inneholder følgende pakket inn i en flott gaveeske:

  • 1stk 30ml Tranexamic Acid + Glutathion Eye Cream er en mild øye krem utviklet for å jevne ut / lysne mørke ringer under øyet, motvirke fine-linjer (well-aging) og tilføre huden fuktighet. Glutathione og Tranexamic acid jobber sammen for å jevne ut hudtonen, i tillegg inneholder disse ingrediensene Vitamin C og Niacinamide som vil lyse opp huden og motvirke mørke ringer. Hyaluronsyre og provitamin B5 vil tilføre huden fuktighet og i tillegg ha helbredende effekt på huden. Passer til alle hudtyper.

  • 1stk 30ml Niacinamide + Chaenomeles Sinensis Serum som inneholder Niacinamide (Vitamin B3) som hjelper å holde hudtonen klar og ren, i tillegg balanserer den sebum aktivitet i huden. Chaenomeles Sinensis frukt er rik på vitamin C, flavonoid tannin som gjør huden fleksibel og myk samt lysner opp hudtonen. Denne serumen er utviklet for å behandle pigmentflekker, solskader, akne-arr og jevne ut hudtonen. Niacinamide vil i tillegg hjelpe mot uren hud, rosacea, fine linjer (well-aging) og store porer. Serumen er lett å påføre og absorberes lett inn i huden uten å etterlate huden klissete. Helt uten parfyme, parabener og syntetiske stoffer gjør at de med mest sensitiv hud kan bruke denne. Passer til alle hudtyper

Om Mary & May:

Mary & May er en clean beauty brand fra Sør-Korea som alltid er åpen om bruk av ingredienser og hvor mye av nøkkelingredienser produktene inneholder, Mary & May har strenge retningslinjer som forbyr testing på dyr og de er nøye på å bruke rene høykvalitets EWG ingredienser som ikke irriterer huden. Dette varemerket står for en mest mulig miljøvennlig produkt, der produktene er pakket inn i resirkulert materiale og informasjon er printet med soyablekk som er naturlig nedbrytbar. Mary & May sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte) og laget med følgende tankegang; "De beste produktene er laget med know-how og tilstrekkelig  mengde aktive ingredienser, med transparent innholdsbetegnelse som er lett å forstå til en fornuftig pris"Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.