Meny
Handlevogn

PURITO

Produsent: PURITO
PURITO Centella Green Level Safe Sun er en bredspekter SPF19 kjemisk solkrem som beskytter mot UVA og UVB stråling, som i tillegg inneholder Centella Asiatica og Hyaluronsyre som vil berolige sår/irritert hud og fukter i dybden. Denne solkremen har en lett tekstur uten å gi den kjente hvite hinnen (..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: PURITO
PURITO Centella Unscented Recovery Cream er en fuktighetskrem med 50% Centella Asiatica som kombinert med anti-iinflammatoriske ingredienser vil berolige sensitiv og irritert hud. Denne kremen inneholder ceramide, squalane, madecassic acid og asatic acid som vil hjelpe huden å styrke hudbarrieren sl..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: PURITO
PURITO Deep Sea Pure Water Cream er en fuktighetskrem med 60% dyphavsvann rik på det riktige mineralene som kalsium, magnesium, potassium og sink som vil hjelpe huden forbli sunn. Denne kremen er også rik på antioksidanter og vitaminer som kommer fra ekstrakter fra grønn-te, sjøgress, alger og grønn..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: PURITO
PURITO Dermide Cica Barrier Sleeping Pack er en beroligende sovemaske som med hjelp av ingredienser som ceramider, hyaluronsyre og centella asiatica vil berolige irritert hud og tilføre huden rikelig med nøring og fuktighet. Kan brukes både morgen og kveld. Denne sovemasken er vegansk.Passer til all..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: PURITO
PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence er en essens som inneholder 94% fermenterte mikro partikler designet for å penetrere dypt inn i huden. De effektive ingrediensene i essensen virker utjevnende på huden, motvirker hyperpigmentering, virker opp strammende, reparerer skadet hud og tilføre hu..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: PURITO
PURITO From Green Cleansing Oil er en skånsom oljerens som inneholder naturlige oljer fra oliven, solsikkefrø, jojoba, mandler og druekjerner. Oljerensen er luktfri og vil effektivt fjerne, solkrem, overflødige oljer og til og med den tyngste sminken. Oljerensen har en lett konsistens og løses enkel..
319kr
Eks. MVA:255kr
Produsent: PURITO
PURITO Galacto Niacin 97 Power Essence er en essens som inneholder 92% fermentert galactomyces og niacinamide. En næringsrik essens som inneholder aminosyrer, mineraler og vitaminer som sammen forbedrer cellefornyelsen. En essens som vil gi hudene en jevnere hudtone, forbedre kvisearr og gjøre huden..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: PURITO
PURITO Pure Vitamin C Serum er en serum som inneholder Vitamin C og Hyaluronsyre som over tid vil lysne opp, redusere pigmentering og redusere synligheten av fine linjer i huden over tid. Inneholder 5% Vitamin C og 84% Hyaluronsyre som vil gjøre at denne kan brukes på noe sensitiv hud (De med mest s..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: PURITO
PURITO Sea Buckthorn Vital 70 Cream er en fuktighetskrem som inneholder 70% tindved ekstrakt (sea buckthorn), en krem som er rik på antioksidanter, niacinamide og vitamin C. Denne fuktighetskremen har en god effekt på kvisearr, ujevnheter og vil jevne ut hudtonen over tid og redusere sjansen for kvi..
279kr
Eks. MVA:223kr
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)