Menu
Handlevogn

Pyunkang Yul Best Skincare Kit

Pyunkang Yul Best Skincare Kit
Pyunkang Yul Best Skincare Kit
799kr
Eks. MVA: 639kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

En komplett sett fra Pyunkang Yul med mist toner, fuktighetskrem og Ampoule. Mist toneren inneholder berberis rot-ekstrakt som beroliger huden, Moisture Amopule balanserer hudens olje- og fuktighetsnivå, mens Moisture Cream gir en balansert fuktighet til alle hudtyper. Settet er spesielt godt egnet for de med fet, sensitiv, akne og kvise utsatt hud. Settet inneholder følgende:


Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)


Ingredienser:

Mist Toner: Coptis Japonica Root Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate.

Moisture Ampoule: Coptis Japonica Root Extract, Polysorbate 80, PEG-150 Distearate, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 20, Glyceryl Caprylate.

Moisture Cream: Coptis Japonica Root Extract, Butylene Glycol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Isohexadecane, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Glyceryl Caprylate, Polysorbate 80Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.