Menu
Handlevogn

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 9ml

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 9ml
Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 9ml
149kr
Eks. MVA: 119kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Varenummer: PYANBTTREC9
  • Produksjonsland: Sør Korea

Dette er en lett øye krem laget av fermentert svart te(Kombucha), peptider og hyalonsyre, spesialt designet for å redusere linjer og rynker, samt lysne mørke ringer under øynene. Øyekremen har en meget lett tekstur og er lett å påføre, peptidene forbedrer elasiteten og øker hudens cellefornyelse, i tillegg inneholder kremen Shea Butter, Beta Glucan, Mulberry ekstrakt og Macadamia frø olje som er fuktighetsgivende og fulle av antioksidanter. Inneholder ingen duft eller fargestoffer, laget av EGW-sertifiserte ingredienser.
Inneholder 9ml.

Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)
Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.