Menu
Handlevogn

Pyunkang Yul Moisture Cream 100ml

Pyunkang Yul Moisture Cream 100ml
Pyunkang Yul Moisture Cream 100ml
349kr
Eks. MVA: 279kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Produksjonsland: Sør Korea

Pyunkang Yul Moisture Cream er en beroligende fuktighetskrem som inneholder Coptis Japnica, shea butter og jojobaolje som sammen virker anti-inflammatorisk og beroligende på irritert hud. Denne fuktighetskremen sørger for en optimal olje og fuktbalanse i huden, passer utmerket til sensitiv, akneutsatt og irritert hud. Kremen er meget lett i konsistensen og trekker raskt inn i huden, selv om den inneholder olje så er den ikke fetende eller klissete.
Kan brukes på alle typer hud men passer best til kombinasjonshud.
Inneholer 100ml.


Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)


Ingredienser:

Coptis Japonica Extract, Butylene Glycol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Isohexadecane, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polysorbate 80, Glyceryl CaprylateDette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.