Menu
Handlevogn

Pyunkang Yul Skin Barrier Professional Hand Cream 50ml

Pyunkang Yul Skin Barrier Professional Hand Cream 50ml
Pyunkang Yul Skin Barrier Professional Hand Cream 50ml
119kr
Eks. MVA: 95kr
  • Lagerstatus: På lager
  • Varenummer: PYANSBPHC50
  • Produksjonsland: Sør Korea

Pyunkang Yul Skin Barrier Professional Hand Cream er en næringsrik håndkrem som inneholder mandelolje, shea butter og avokadoolje. Kremen er meget godt egnet til tørre hender og inneholder mange mineraler og vitaminer for huden. En håndkrem som er utviklet for å reparere og beskytte huden.
Passer til alle hudtyper.
Inneholder 50ml.


Om Pyunkang Yul:

Pyunkang Yul ble etablert av Pyunkang Korean Medicine Hospital i 2016, kjent for sin behandling av atopiske hudlidelser. De har utviklet sine produktserier for hudbehandling basert på orientalske og tradisjonelle ingredienser og inneholder ingen unødvendige syntetiske kjemikalier, fargestoffer eller dufter. De har nøye utvalgt sine ingredienser med høy kvalitet for å opprettholde hudens balanse. Pyunkang Yul sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte)
Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.