Meny
Handlevogn

Round Lab

Produsent: Round Lab
Round Lab 365 Derma Relief Sun Cream er en bredspekter SPF 50+ solkrem som beskytter mot UVA og UVB stråling, utviklet for de med sensitiv hud. Inneholder Aqua Ceramide som holder huden hydrert, Panthenol, Houttuynia Cordata og Centella Asiatica ekstrakt som sammen beroliger huden og  styrker h..
395kr
Eks. MVA:316kr
Produsent: Round Lab
Round Lab Birch Juice Moisturizing Cleanser er en lav pH (5.0-6.0) gel/skum-rens som regulerer hudbalansen, denne renser skånsomt huden uten å irritere. Rensen inneholder blant annet bjørkesaft og hyaluronsyre som tilfører fuktighet og passer på at huden holder på den. Rensen kommer i gel form og vi..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Round Lab
Round Lab Birch Juice Moisturizing Cream revitaliserer tørr og sensitiv hud uten å tette porene.  En fuktighetskrem formulert med  anti-inflammatoriske bjørkeekstrakt, som er kjent for sine helbredende egenskaper. Bjørkeekstrakt bidrar også til å stimulere kollagen, fremmer elastisitet og ..
499kr
Eks. MVA:399kr
Produsent: Round Lab
Round Lab Birch Juice Moisturizing Mask er en fuktighetsgivende ansiktsmaske (sheet-mask) som er dypt fuktighetsgivende med forfriskende fuktighet fra bjørkesaft og hyaluronsyre. Aminosyre sammen med mineraler av bjørkesaft justerer fuktighetsbalansen i huden og hyaluronsyre holder huden fuktig. Ans..
59kr
Eks. MVA:47kr
Produsent: Round Lab
Round Lab Birch Juice Moisturizing Serum er en super hydrerende serum som fukter huden så snart den påføres og trekker inn huden. Inneholder bjørkesaft og hyaluronsyre som tilfører huden fuktighet.Passer til alle typer hud også de med sensitiv hud.inneholder 50ml.Om Round Lab:Round Lab ble etablert ..
479kr
Eks. MVA:383kr
Produsent: Round Lab
Round Lab Birch Juice Moisturizing Sun Cream er en bredspekter hydrerende solkrem med SPF50+ og PA+++ beskyttelse. En utrolig behagelig solkrem som raskt trekker inn i huden uten å etterlate den kjente hvite hinnen. Inneholder bjørkesaft og hyaluronsyre som tilfører huden masse fuktighet. Utviklet s..
395kr
Eks. MVA:316kr
Produsent: Round Lab
ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sun Cushion er en bredspekter hydrerende solkrem cushion med SPF50+ og PA+++ beskyttelse. En utrolig behagelig solkrem som er lett å påføre og har en avkjølende effekt. Denne solkremen inneholder blant annet bjørkesaft og hyaluronsyre som vil tilføre huden rikelig ..
395kr
Eks. MVA:316kr
Produsent: Round Lab
Round Lab Birch Juice Moisturizing Sun Stick er en bredspekter hydrerende solstift med SPF50+ og PA+++ beskyttelse. En utrolig behagelig solstift som er lett å påføre uten å etterlate whitecast. Denne solstiften inneholder blant annet bjørkesaft og hyaluronsyre som vil tilføre huden rikelig med fukt..
395kr
Eks. MVA:316kr
Produsent: Round Lab
Round Lab Birch Juice Moisturizing Toner er en ampoule-lignende toner som tilfører huden masse fuktighet. Toneren inneholder blant annet bjørkesaft, hyaluronsyre og aminosyrer som tilfører fuktighet, forhindrer tap av fuktighet og etterlater en duggfrisk finish. Panthenol, Dipotassium Glcyrrhizat ha..
499kr
Eks. MVA:399kr
Produsent: Round Lab
Round Lab Mugwort Calming Cream roer ned og lindrer rød og sensitiv hud mens den er dypt fuktighetsgivende. Inneholder Mugwort som er kjent for å være rik på Vitamin A og B, betakaroten og full av antioksidanter - kremen beroliger og lindrer irritasjon i huden.Fuktighetskremen er formulert uten kuns..
499kr
Eks. MVA:399kr
Produsent: Round Lab
Round Lab Mugwort Calming Tonerer en toner utviklet for å roe ned irritert hud. Mugwort-ekstrakt, som har anti-inflammatoriske egenskaper, hjelper til med å helbrede hudfølsomhet og akne, mens madecassoside gir ekstra beroligende fordeler.Passer til alle typer hud, særdeles godt egnet til de med akn..
499kr
Eks. MVA:399kr
Produsent: Round Lab
Round Lab Soybean Nourishing Cream er en nærings givende fuktighetskrem som inneholder Ceramider fra svarte soyabønner og Adenosin som sammen tilfører huden rikelig med næring og motvirker fine linjer (well-aging/rynker). Soybean Nourishing Cream er formulert for å gi fukt og næring dypt inn i huden..
499kr
Eks. MVA:399kr
Viser 1 til 12 av 13 (2 sider)