Meny
Handlevogn

Suntique

Produsent: Suntique
Suntique I`m Aqua Sun Essence er en mild vannfast solkrem med SPF50+ PA+++ beskyttelse som beskytter mot UVA og UVB stråling og som er utviklet til de med tørr, sensitiv hud og barn som ønsker en solkrem som er avkjølende, lett og fukter huden. Denne solkremen er fri for skadelige tilsetningsstoffer..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Suntique
Suntique I`m Hair Sun&Treatment er en hårbehandling som beskytter både hår og hodebunn og gir en god UV-beskyttelse. Denne behandlingen forhindrer hårskader og hårtap på grunn av soleksponering, den vil i tillegg forsterke håret og bevarer hårfargen. Inneholder Arganolje som er rik på nærende fe..
195kr 279kr
Eks. MVA:156kr
Produsent: Suntique
Suntique I`m Medi 100% Zinc Sun er en solkrem med SPF50+ PA++++ beskyttelse som beskytter mot UVA og UVB stråling og som er utviklet til deg med tørr, sensitiv hud og med rødhet i huden. Denne solkremen er er ikke-irriterende og tilpasset deg med rosacea, eksem og psoriasis og kan også brukes på bar..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Suntique
Suntique I`m Pure Perfect Cica er en mild solkrem med SPF50+ PA+++ beskyttelse som beskytter mot UVA og UVB stråling og som er utviklet til de meg veldig sensitiv hud og barn. Denne solkremen inneholder titandioksid for fysisk blokkering, centella asiatica er rik på vitaminer, mineraler og aminosyre..
226kr 279kr
Eks. MVA:181kr
Produsent: Suntique
Suntique I`m Safe For Sensitive er en mild solkrem med SPF35 PA+++ beskyttelse som beskytter mot UVA og UVB stråling og som er trygg for bruk for alle aldre og hudtyper. Denne solkremen inneholder titandioksid for fysisk blokkering, centella asiatica og alovera bladekstrakter har beroligende egenska..
226kr 279kr
Eks. MVA:181kr
Produsent: Suntique
Suntique I`m Tone Up Multi Base  er en solkrem med SPF50+ PA++++ beskyttelse som beskytter mot UVA og UVB stråling og som er utviklet til deg med fet hud og ujevn hudtone. Denne solkremen vil jevne ut og lysne opp hudtonen, vil også fungere som en primer - en ekte allrounder. Solkremen har en k..
279kr
Eks. MVA:223kr
Viser 1 til 6 av 6 (1 sider)