Meny
Handlevogn

The Plant Base Quesera Ceramide 20ml

The Plant Base Quesera Ceramide 20ml
The Plant Base Quesera Ceramide 20ml
Utsolgt
The Plant Base Quesera Ceramide 20ml
The Plant Base Quesera Ceramide 20ml
The Plant Base Quesera Ceramide 20ml
299kr
Eks. MVA: 239kr
  • Lagerstatus: Utsolgt
  • Produksjonsland: Sør Korea

The Plant Base Quesera Ceramide inneholder 74,19% ris ceramide, kolesterol og fettsyrer som beskytter den ytterste hudlaget (epidermis) og spiller en stor rolle i å styrke den naturlige hudbarrieren. Ris frø vann er rik på vitamin B1, P, K og Glutamin syre som gjør huden myk og jevner ut hudtonen. Riskli olje hydrerer huden og fungerer som en antioksidant, riskli olje har blitt brukt som medisin i Japan på grunn av sin spesielle ingrediens Oyrzanol.  Denne er utviklet for sensitiv hud og hjelper huden på en naturlig måte reparere skader. Brukes etter rens og toner (kan brukes sammen med toner), kan også tilsettes andre hudpleie og kosmetikk produkter.
Passer til alle hudtyper, særdeles godt egnet for sensitiv, irritert/rød og skadet hud.

inneholder 20ml.


Om The Plant Base:

Etablert i 2005, The Plant Base ble raskt populær med sine 100% naturlige håndlagde såper. Med et ønske om å lage naturlig hudpleie og kosmetikkprodukter egnet for familiebruk, dyrker varemerket kontinuerlig hypoallergene og høykvalitetsprodukter, The Plant Base er i dag en av de ledende kosmetikk og hudpleiemerkene i Korea. Alle produkter er 100% laget i Korea og er Cruelty-Free.
Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.