Meny
Handlevogn

The Plant Base Time Stop Vitamin Ampoule 20ml

The Plant Base Time Stop Vitamin Ampoule 20ml
Utsolgt
The Plant Base Time Stop Vitamin Ampoule 20ml
329kr
Eks. MVA: 263kr
  • Lagerstatus: Utsolgt
  • Produksjonsland: Sør Korea

The Plant Base Time Stop Vitamin Ampoule inneholder 83% Jeju king cherry blossom, 14 forskjellige vitaminer*, hyularon syre og bakuchiol. Sammen jobber ingrediensene for å jevne ut de fine linjene, gi huden fuktighet og jevner ut hudtonen for et optimalt resultat. Påfør 1-2 dråper etter man har rensket huden og påført toner, klapp ampoulen skånsomt inn i huden. Kan også tilføres andre hudpleieprodukter som for eksempel hudkremer.
Passer til alle hudtyper.

*Vitaminer i denne ampoulen: B3, B5, C, E, C-derivat, A-derivat, B1, B2, B6, B5, K3, B9, B12, B7.

inneholder 20ml.


Om The Plant Base:

Etablert i 2005, The Plant Base ble raskt populær med sine 100% naturlige håndlagde såper. Med et ønske om å lage naturlig hudpleie og kosmetikkprodukter egnet for familiebruk, dyrker varemerket kontinuerlig hypoallergene og høykvalitetsprodukter, The Plant Base er i dag en av de ledende kosmetikk og hudpleiemerkene i Korea. Alle produkter er 100% laget i Korea og er Cruelty-Free.
Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.