Meny
Handlevogn

The Plant Base Dailiben Innocent Sun Cream SPF50+ 40ml

The Plant Base Dailiben Innocent Sun Cream SPF50+ 40ml
Utsolgt
The Plant Base Dailiben Innocent Sun Cream SPF50+ 40ml
249kr
Eks. MVA: 199kr
  • Lagerstatus: Utsolgt
  • Produksjonsland: Sør Korea

The Plant Dailiben Innocent Sun Cream SPF50+ PA+++ er en solkrem som inneholder 43.42% kaktus ekstrakt, 7 vitaminer; Vitamin A (Retinol), Vitamin B3 (Niacinamide), Vitamin B5 (Panthenol), Vitamin C (Askobinsyre), Vitamin E, Vitamin F og Vitamin H (Biotin). Vitamin 7 kompleks har følgende egenskaper; Hjelper hudelasitet, antioksidant, balanserer fuktighet i huden, jevner ut hudtonen, jevner ut fine linjer (well-aging), minsker Melanin konsentrasjon og hydrerende. Denne solkremen beskytter både mot UVA og UVB. Denne solkremen er lett å påføre, beskytter i 12 timer og uten å etterlate seg den kjente hvite hinnen.
Passer til alle hudtyper, særdeles godt egnet til moden hud.

inneholder 40ml.


Om The Plant Base:

Etablert i 2005, The Plant Base ble raskt populær med sine 100% naturlige håndlagde såper. Med et ønske om å lage naturlig hudpleie og kosmetikkprodukter egnet for familiebruk, dyrker varemerket kontinuerlig hypoallergene og høykvalitetsprodukter, The Plant Base er i dag en av de ledende kosmetikk og hudpleiemerkene i Korea. Alle produkter er 100% laget i Korea og er Cruelty-Free.
Dette produktet er Cruelty free. Dette betyr produktet ikke er tester på dyr, verken ingrediensene i produktet, eller ferdig resultat skal være testet på dyr. Det er mange merker som hevder at de er dyrevennlig i dag, med mindre et land krever dyretesting av produktene før de tillater salg av de. Det som også er viktig merke seg er at et cruelty free produkt kan inneholde ingredienser fra dyr, som for eksempel honning, bivoks eller gelatin. Vi i soulliving.no er glad i dyrene og er 100% i mot testing av produkter på dyr.