Meny
Handlevogn

Tiam

Produsent: Tiam
Tiam Anti-Blemish Body Lotion er formulert med AHA, BHA og Calamine som beroliger sensitiv og urolig hud. Inneholder "whitening" ingredienser som jevner ut hudtonen, og livner opp matt hud. Lotionen renser bort døde hudceller, smuss og talg.Alt i ett aknepleie: Fjerner døde hudceller, talg og urenhe..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Tiam
Tiam My Signature Vita B5 Toner er utviklet for å gi huden fuktighet for en hel dag, samtidig som den roer ned og blanserer pH verdien. Denne toneren inneholder Vitamin B5 (Panthenol) som vil hydrere godt i dybden og gi huden en jevn tekstur og tone uten å irritere, Vita B5 Toner vil også gi huden m..
209kr
Eks. MVA:167kr
Produsent: Tiam
Tiam Snail & Azulene Low pH Cleanser er en mild rens som har en gel-type konsistens og som vil skumme når den anvendes sammen med vann. Denne rensen har ingredienser som vil jevne ut hudtonen, holde huden sunn og ren uten å tørke den ut. Inneholder sneglesekret som har well-aging effekt, sammen ..
179kr
Eks. MVA:143kr
Produsent: Tiam
Tiam Vita A Anti-Wrinkle Moisturizer er en well-aging fuktighetskrem/lotion for å redusere fine linjer, stramme opp huden og gi den en naturlig glød. Denne fuktighetskremen/lotion er formulert med Vitamin A (Retinyl), bakuchiol, adenosine og kollagen.Kommer i en praktisk pumpeflaske som gjør den meg..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Tiam
Tiam Vita A Bakuchiol Firming Eye Cream er en well-aging øyekremutviklet for å redusere fine linjer, stramme opp huden og gi den en naturlig glød. Denne øyekremen er formulert med Vitamin A (Retinyl), bakuchiol og 5-peptide kompleks.Selv om det heter øye-krem så kan denne kremen brukes andre steder ..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: Tiam
Tiam Vita A Bakuchiol Youth Serum er en well-aging serum utviklet for å redusere fine linjer, stramme opp huden og gi den en naturlig glød. Denne serumen er formulert med Vitamin A (Retinyl), bakuchiol og kollagen.Passer til alle typer hud, særdeles godt egnet til moden hud.Inneholder 40mlOm TIA'M:O..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: Tiam
Tiam Vita B3 Mist Toner er en lett og forfriskende mist-toner som vil hydrere, friske opp og jevne ut hudtonen uten å etterlate den klissete. Inneholder 3% Niacinamide (B3), Vitamin C og Tranexamic Acid som sammen vil hjelpe mot akne-arr, mørke flekker og ujevn hudtone. Passer til alle typer hu..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Tiam
Tiam Vita B3 Source er en serum spesialutviklet for å redusere hyperpigmentering, lysne huden, samtidig som den regulerer sebum produksjonen i huden og etterlater seg en jevn og frisk hud. Inneholder 10% Niacinamide som også er kjent som Vitamin B3 samt 2% Arbutin, sammen vil disse ingridiensene red..
229kr
Eks. MVA:183kr
Viser 1 til 8 av 8 (1 sider)