Meny
Handlevogn

Tiam

Produsent: Tiam
Tiam AC Fighting AHA BHA PHA Toner er en eksfolierende toner som fjerner døde hudceller takket være AHA. reduserer overflødig talgproduksjon grunnet BHA. PHA vil eksfoliere huden og hjelper den å holde på fuktigheten. Inneholder i tillegg Allantoin som hjelper huden å regenerere og har en beroligend..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Tiam
Tiam Anti-Blemish Body Lotion er formulert med AHA, BHA og Calamine som beroliger sensitiv og urolig hud. Inneholder "whitening" ingredienser som jevner ut hudtonen, og livner opp matt hud. Lotionen renser bort døde hudceller, smuss og talg.Alt i ett aknepleie: Fjerner døde hudceller, talg og urenhe..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Tiam
Tiam Daily Sun Care Cream er en hydrerende solkrem med SPF50+ PA++++ beskyttelse som reduserer irritert hud forårsaket av UV stråling. Solkremen har en lett tekstur som raskt absorberes av huden og vil fukte den hele dagen. Solkremen er formulert med Aloe Leaf Ectract og Vitamin C som vil gi matt hu..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: Tiam
Tiam Hyaluronic Water Plumping Serum er en fuktighetsbombe med 6 ulike hyaluronsyrer som vil fukte huden fra innsiden og ut, med et spenstig og hydrert hud som resultat. Inneholder også panthenol og lotusekstrakter hjelper til å holde spensten i huden over tid. Kan med fordel blandes med andre serum..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: Tiam
Tiam My Signature Vita B5 Toner er utviklet for å gi huden fuktighet for en hel dag, samtidig som den roer ned og blanserer pH verdien. Denne toneren inneholder Vitamin B5 (Panthenol) som vil hydrere godt i dybden og gi huden en jevn tekstur og tone uten å irritere, Vita B5 Toner vil også gi huden m..
209kr
Eks. MVA:167kr
Produsent: Tiam
Tiam Snail & Azulene Low pH Cleanser er en mild rens som har en gel-type konsistens og som vil skumme når den anvendes sammen med vann. Denne rensen har ingredienser som vil jevne ut hudtonen, holde huden sunn og ren uten å tørke den ut. Inneholder sneglesekret som har well-aging effekt, sammen ..
179kr
Eks. MVA:143kr
Produsent: Tiam
Tiam Snail & Azulene Sleeping Mask er en behagelig og effektiv sovemaske som inneholder 85 prosent sneglesekret og azulene fra kamilleblomsten, denne sovemasken vil tilføre huden rikelig med fukt, redusere fine linjer, styrke hudbarrieren og berolige irritert hud.Sneglesekret vil redusere fine l..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Tiam
Tiam Snail & Azulene Water Essence er en vannbasert essens som vil berolige irritert hud og tilføre den rikelig med fukt. En essens som er perfekt for tørr og sensitiv hud takket være 87% filtrert sneglesekret og azulene fra kamilleblomsten. Sneglesekret vil redusere fine linjer, pigmentfle..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: Tiam
Tiam Vita A Anti-Wrinkle Moisturizer er en well-aging fuktighetskrem/lotion for å redusere fine linjer, stramme opp huden og gi den en naturlig glød. Denne fuktighetskremen/lotion er formulert med Vitamin A (Retinyl), bakuchiol, adenosine og kollagen.Kommer i en praktisk pumpeflaske som gjør den meg..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Tiam
Tiam Vita A Bakuchiol Firming Eye Cream er en well-aging øyekremutviklet for å redusere fine linjer, stramme opp huden og gi den en naturlig glød. Denne øyekremen er formulert med Vitamin A (Retinyl), bakuchiol og 5-peptide kompleks.Selv om det heter øye-krem så kan denne kremen brukes andre steder ..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: Tiam
Tiam Vita A Bakuchiol Youth Serum er en well-aging serum utviklet for å redusere fine linjer, stramme opp huden og gi den en naturlig glød. Denne serumen er formulert med Vitamin A (Retinyl), bakuchiol og kollagen.Passer til alle typer hud, særdeles godt egnet til moden hud.Inneholder 40mlOm TIA'M:O..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: Tiam
Tiam Vita B3 Mist Toner er en lett og forfriskende mist-toner som vil hydrere, friske opp og jevne ut hudtonen uten å etterlate den klissete. Inneholder 3% Niacinamide (B3), Vitamin C og Tranexamic Acid som sammen vil hjelpe mot akne-arr, mørke flekker og ujevn hudtone. Passer til alle typer hu..
239kr
Eks. MVA:191kr
Viser 1 til 12 av 13 (2 sider)