Meny
Handlevogn

TOCOBO

Produsent: TOCOBO
TOCOBO AHA/BHA Lemon Toner er en fuktighetsgivende toner som kombinerer naturlig vitamin C og AHA- og BHA-syrer for å gi en jevn hudtekstur og livne opp matt hud. Toneren inneholder 38 % sitronekstrakt, en velkjent kilde til vitamin C. Dette vil gjøre at toneren ha en lysende effekt og bidra til å b..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: TOCOBO
TOCOBO Bifida Biome Essence er en essens som beskytter huden fra ytre påkjenninger og stimuli ved å styrke hudbarrieren med den optimale kombinasjonen av 3 typer melkesyrer, Bifida, Lactobacillius og Lactococcus. Essensen tilfører huden rikelig med fukt, inneholder høye mengder med aktive ingrediens..
289kr
Eks. MVA:231kr
Produsent: TOCOBO
TOCOBO Bio Watery Sun Cream er et bredspekter SPF50+ og PA++++ solkrem som beskytter mot UVA og UVB stråling. Inneholder 1000ppm Mung Bean ekstrakt som har beroligende, nærings givende og hydrerende egenskaper, sammen med Bio Hyaluronsyre så vil denne solkremen i tillegg til å beskytte mot skadelig ..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: TOCOBO
TOCOBO Coconut Clay Cleansing Foam er en skum rens med mikro bobler som renser dypt inn i porene, fjerner sebum effektivt og etterlater seg huden frisk og fuktig. Inneholder Saponaria Officinals Leaf Ekstract (100ppm) som gir huden rikelig med fukt, rosa mineral-leire (10.000ppm) holder sebumproduks..
179kr
Eks. MVA:143kr
Produsent: TOCOBO
TOCOBO Cotton Soft Sun Stick er et bredspekter SPF50+ og PA++++ solstift som beskytter mot UVA og UVB stråling. Denne solstiften inneholder "micro powder" som absorberer sebum og olje og vil fungere ypperlig som en primer. Bomull ekstrakt vil fukte huden og beskytter mot ytre påvirkninger, Hub AC ko..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: TOCOBO
Tocobo Multi Ceramide Cream er en 10 lags fuktighetsgivende krem med 3 typer hyaluronsyre som har forskjellige molekylstørrelser, den absorberer fuktighet fra hudoverflaten inn i hudlagene og styrker fuktighetsbarrieren slik at huden holder på fuktigheten. Fuktighetskremen inneholder også fem typer ..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: TOCOBO
TOCOBO Vita Berry Toner er en forfriskende toner som strammer opp porene uten å være klebrig. Inneholder villjordbærekstrakter og er rik på vitaminer, organiske syrer og antocyaniner som vil beskytte huden mot UV-skader. Toneren vil også hjelpe huden å styrke hudbarrieren.Hovedfordeler:Berry Water (..
249kr
Eks. MVA:199kr
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)