Meny
Handlevogn

Yogamatter

Yogamatter

Våre yogamatter er håndlaget i India, de kan brukes både innendørs og utendørs. Mattene kan brukes fra Yoga, meditering til pilates.

Alle yogamatter vi selger er miljøvennlige.

Produsent: Deivee
Sampoorna Yogamatte er en matte som gir deg alt du trenger til Yoga. Denne matten er håndlaget av lokale eksperter i India og bruker bananfiber som er hentet fra stammen av planten, det brukes over 300 meter for å lage en yogamatte.Bananfiber har en unik egenskap som gir deg en naturlig regulering a..
1695kr
Eks. MVA:1356kr
Produsent: Deivee
SHAKTI Yogamatte, Shakti betyr styrke. Denne yogamatten er laget for styrke i dine yogaøvelser. Matten er laget av 100% naturlige materialer: Sambu gress og Jute, dette gir en naturlig følelse.Materialvalget i denne matten hjelper deg å beholde energi under meditasjon og har også helbredende egenska..
1195kr
Eks. MVA:956kr
Produsent: Deivee
SRADDHA Yogamatte er Deivee sin mystiske magiske yogamatte. Denne matten er laget av 100% naturlig materiale, deriblant tropisk gress som anses å være et hellig materiale i de vediske skriftene. Materialvalget i denne matten hjelper deg å beholde energi under meditasjon og har også helbredende egens..
895kr
Eks. MVA:716kr
Produsent: Su Yoga
Yogahjul er et verktøy du kan bruke til å strekke og fjerne spenninger og stramme muskler i hofte, mage, rygg, bryst of skuldre.Dette hjulet er av meget høy kvalitet og kommer til å vare i åresvis. Materialet på overflaten er myk PU som ligner på skinn, noe som gjør bruken mye mer behagelig.Yogahjul..
995kr
Eks. MVA:796kr
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)