Meny
Handlevogn

Torriden

Produsent: Torriden
Torriden DIVE-IN Low molecule Hyaluronic acid Cream er en fuktighetsgivende krem som vil tilføre huden din rikelig med fukt i dybden. Denne kremen inneholder en egenutviklet 5D-Complex Hyaluronic Acid som er både fuktighetsgivende og passer på at huden holder på fukten, D-Panthenol vil berolige hude..
295kr
Eks. MVA:236kr
Produsent: Torriden
Torriden DIVE-IN Low molecule Hyaluronic acid Mask er en hypoallergen ansiktsmaske som vil tilføre huden rikelig med fukt og har beroligende egenskaper. Formulert med 5D-kompleks hyaluronsyre som forsterker, pleier og umiddelbar tilfører huden rikelig med fuktighet. Inneholder også ingredienser som ..
45kr
Eks. MVA:36kr
Produsent: Torriden
Torriden DIVE-IN Low molecule Hyaluronic Acid Multi Pad er en fuktighetsgivende pads dynket i essens toner, inneholder en egenutviklet 5D-Complex Hyaluronic Acid som er både dypt fuktighetsgivende og passer på at huden holder på fukten, D-Panthenol vil berolige huden og passer på at huden forblir hy..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Torriden
Torriden DIVE-IN Low molecule Hyaluronic acid Serum er en lett og fuktighetsgivende serum som har beroligende egenskaper uten å være klissete. Denne serumen vil raskt absorberes av huden og har en naturlig pastell blåfarge grunnet Malachite ekstrakt som vil beskytte huden. Inneholder også allantoin,..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Torriden
Torriden DIVE-IN Low molecule Hyaluronic acid Toner er en hypoallergen toner som gir forfriskende fuktighet og forfiner hudens tekstur. 5D-kompleks hyaluronsyre forsterker, pleier og umiddelbar tilfører huden rikelig med fuktighet. Toneren etterlater huden med en en duggvåt, glatt finish. Allantoin ..
369kr
Eks. MVA:295kr
Produsent: Torriden
Torriden DIVE-IN Mild Suncream er en fysisk bredspekter fuktighetsgivende solkremkrem med SPF50+ PA++++ beskyttelse. Inneholder 10 forskjellige typer hyaluronsyre som vil tilføre huden din rikelig med fukt i dybden. Fysiske solkremen føles ofte stiv på huden, denne er rene motsetningen og vil føles ..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: Torriden
Torriden DIVE-IN Soothing Cream er en beroligende og fuktighetsgivende gel-krem som vil tilføre huden din rikelig med fukt i dybden samtidig som den beroliger rød/irritert hud. Denne kremen inneholder en egenutviklet 5D-Complex Hyaluronic Acid som er både fuktighetsgivende og passer på at huden hold..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: Torriden
Torriden SOLID IN Ceramide Cream er en fuktighetsgivende krem med Torriden T-Percent Ceramide Complex som vil effektivt låse fuktighet inn i huden. Inneholder beroligende komponenter inkludert trehalose, allantoin og panthenol som sammen vil pleie huden ytterligere. Dette er en fantastisk fuktighets..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Torriden
Torriden SOLID IN Ceramide Lip Essence er en fuktighetsgivende leppe-essens med Torriden T-Percent Ceramide Complex for å effektivt låse inn fuktighet i leppene. Inneholder beroligende komponenter som jojobaolje og sheasmør  som pleier leppene dine ytterligere og beskytter dem mot ytre stressfa..
119kr
Eks. MVA:95kr
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)