Meny
Handlevogn

Abib

Produsent: Abib
Abib Quick Sunstick Protection Bar er et bredspekter SPF50+ og PA++++ solstift som beskytter mot UVA og UVB stråling. Denne solstiften er vannbestandig i 80minutter etter påføring. Inneholder Ectoin & solsikkefrø olje som styrker hudbarrieren, Allantoin som er beroligende og fruktighets givende...
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Abib
Abib Heartleaf Sun Essence Calming Drop er et bredspekter SPF50+ og PA++++ solessens som beskytter mot UVA og UVB stråling. En lett og fuktighetsgivende essens beriket med SPF for pleie og beskyttelse i en produkt. Inneholder 50000ppm Houttuynia Cordata ekstrakt for å berolige huden og har anti-infl..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Abib
Abib Protective Lip Balm Block Stick SPF15  er en næringsgivende og beskyttende leppepomade som beskytter leppene mot UV-stråler med sin SPF15 beskyttelse. En multifunksjonell leppepomade som er formulert med mandelolje og sheasmør som holder leppene glatte og myke.Kan brukes av alle hudtyper.i..
119kr
Eks. MVA:95kr
Produsent: Abib
Abib Quick Sunstick Protection Bar er et bredspekter SPF50+ og PA++++ solstift som beskytter mot UVA og UVB stråling. Denne solstiften inneholder beroligende grønn te og centella ekstrakt, styrkende Acacia-Peptide og Ceramide samt hydrerende Aloe Vera og agurk ekstrakt. En meget behagelig solstift s..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Abib
Abib Sedum Hyaluron Sunscreen Protection Tube er et bredspekter SPF50+ og PA++++ solstift som beskytter mot UVA og UVB stråling. Denne lette solkremen er fuktighetsgivende som lett absorberes av huden og er formulert med 10 typer hyaluronsyrer og Sedum Samentosum.Abib Sedum Hyaluron™Sedum Sarmentosu..
299kr
Eks. MVA:239kr
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)