Meny
Handlevogn

Real Barrier

Produsent: Real Barrier
Real Barrier Aqua Soothing Ampoule er en unik, oljefri ampulle som er perfekt for de som har hud som produserer overflødig olje, men mangler fuktighet. Ampullen inneholder 5 forskjellige hyaluronsyrer (hyaluronsyre, hydrolyserte glykosaminoglykaner, natriumhyaluronatkrysspolymer, natriumhyaluronat o..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Aqua Soothing Ampoule Mask unik ansiktsmaske fylt med Panthenol, Allantoin for å berolige og Madecassoside for å fukte og Hyaluronsyrer som vil tilføre og binde fukt langt inn i huden. Masken er beriket med bambuskull som vil hjelpe til med å rense hud som har blitt utsatt for og skadet..
49kr
Eks. MVA:39kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Aqua Soothing Cream er en lett gel-aktig fuktighetskrem som inneholder 5 forskjellige typer hyaluronsyrer (hyaluronsyre, hydrolyserte glukosaminoglykaner, natriumhyaluronatkrysspolymer, natriumhyaluronat og hydrolysert hyaluronsyre). Inneholder Centella Asiatica, Panthenol, Madecas..
395kr
Eks. MVA:316kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Aqua Soothing Toner er en fuktighetsgivende toner med lav pH som hjelper huden med en langsiktig hydrering takket være 5 forskjellige typer hyaluronsyre (natriumhyaluronat, natriumhyaluronatkrysspolymer, hydrolyserte glukosaminoglykaner, hydrolysert hyaluronsyre, hyaluronsyre) i fo..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Cicarelief Cream demper rødhet, beroliger og hjelper huden å komme seg etter å ha blitt irritert. Utviklet for hud som har blitt kompromittert og krever "spesiell pleie", dette er kremen for de som har hud som krever "noe ekstra." Cicarelief Cream er formulert med høye konsentrasjoner a..
319kr
Eks. MVA:255kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Cicarelief Mild Sun Fluid er en beroligende og fuktighetsgivende  bredspekter mineral basert (fysisk blokkerende) SPF 50+  PA++++ solkrem som beskytter mot UVA og UVB stråling. Solkremen har en flytende tekstur som absorberes raskt av huden uten å etterlate en klebrig hvit hin..
369kr
Eks. MVA:295kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Cicarelief Moisture Pad er en vegansk, hypoallergen pad som har en intens fuktighetsgivende, tonende effekt, lindrer umiddelbart betennelser og lindrer irritasjoner. Padsene vil tilføre huden rikelig med næring, styrke den naturlige hudbarrieren og mykner opp huden.  Unike pads med..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Cicarelief Serum er en revitaliserende serum som  demper rødhet, beroliger og hjelper huden å komme seg etter å ha blitt irritert.Ekte Cica ekstrakt: Beroliger irritert hud raskt, gjør den sterkere samtidig som den fukter huden med Cica (Centella Asiatica) ekstrakt i stedet for van..
389kr
Eks. MVA:311kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Cicarelief Toner er en revitaliserende serum som  demper rødhet, beroliger og hjelper huden å komme seg etter å ha blitt irritert.Ekte Cica-ekstrakt: Lindrer kløende, sensitiv og irriterte hud med 50 % av Centella Asiatica-ekstrakt (Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid)En av..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Cleansing Oil Balm er myk og skånsom mot huden, en oljebalsam som renser sminkerester og smuss samtidig som den tilfører huden rikelig med fuktighet takket være dens naturlige oljeekstrakter fra bergamott, merian og kamille. Kommer i en praktisk tube som sørger for en hygienisk og probl..
289kr
Eks. MVA:231kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Control-T Ampoule er en hypoallergen ampulle som skånsomt beroliger sensitiv hud.  Ampullen har en ikke klebrig, lett tekstur som absorberes raskt av huden. Inneholder 20% Tea Tree og 10.000ppm Houttuynia Cordata ekstrakt. Dermatologisk testet.✔ Beroligende ampulle for sensitiv hud..
329kr
Eks. MVA:263kr
Produsent: Real Barrier
Real Barrier Control-T Cleansing Foam er en skumrens utviklet for å beskytte hudbarrieren og som skånsomt fjerner sminkerester og smuss uten å tørke ut huden. Ingrediensen Sebomide™ vil rense skjult talg (sebum), forhindre kviser og utbrudd. Sebomide™ er en patentert ingrediens som er utviklet for å..
319kr
Eks. MVA:255kr
Viser 1 til 12 av 29 (3 sider)