Meny
Handlevogn

Maske

Maske
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack er en maske som skånsomt eksfolierer huden for døde hudceller, renser porene og tilfører huden rikelig med næring og fuktighet. Denne masken vil berolige betent, irritert hud og jevne ut hudtonen. Inneholder 61% Mugwort ekstrakt som er kjent for sine anti..
295kr
Eks. MVA:236kr
Produsent: COSRX
COSRX Full Fit Propolis Honey Overnight Mask er en nærings givende 3 i 1 ansiktsmaske som inneholder 87% propolis ekstrakt, honning, bivoks og dronning gelé. Naturlig rik på antioksidanter som vil nøytralisere og beskytte mot frie radikaler som kan skade huden, denne ansiktsmasken vil tilføre huden ..
275kr
Eks. MVA:220kr
Produsent: COSRX
COSRX Poreless Clarifying Charcoal Mask er en 3 stegs ansiktsmaske som inneholder Camellia Sinensis Seed ekstrakt som rensker og minimerer tette porer, Rosa Calamine Capsules beroliger huden og salicyclic syre styrker hudbarrieren og hjelper huden å holde på fuktighet. Masken starter rosa, endrer ti..
295kr
Eks. MVA:236kr
Produsent: COSRX
COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask er en ansiktsmaske med masse næring og fuktighet som pleier huden over natten. Denne ansiktsmasken inneholder 68.9% risekstrakt som mykner, beroliger og fukter huden. Risekstrakt har blitt brukt av Geishaer i flere hundre år og er vel utprøvd. Ansikt..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: Frudia
Frudia Bluberry Honey Overnight Mask er en fuktighetsgivende sovemaske som inneholder blåbærekstrakt og honning. Denne masken tilfører huden rikelig med næring, samt styrker den naturlige fuktighetsbarrieren. Kommer i praktiske poser à 5ml som er lett å ta med seg.inneholder 20stk à 5ml (100ml total..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: HYGGEE
HYGGEE Relief Chamomile Treatment Balm er en intens lindrende balsam mot irritert hud. Inneholder Kamilleblomstekstrakt, Azulene, Green calming complex (Centella Asiatica og andre planteekstrakter), Panthenol og 4-Terpineol.Dette er en balsam/krem som kan brukes på flere forskjellige måter:Som Spot ..
219kr
Eks. MVA:175kr
Produsent: Isntree
Isntree Mugwort Calming Clay Mask er en leirmaske med 6 forskjellige leirer og ekstrakt av mugwort (burot). Denne leirmasken trekker til seg overflødig talg og urenheter som tetter porene, samtidig vil den skånsomt eksfoliere og berolige huden. Leirmasker er ofte kjent for å tørke ut huden, det er i..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: iUNIK
Fukt og la huden stråle med denne krembaserte sovemasken som er fylt med 16% propolis-, cica- og sjøbærekstrakter. Det har også anti-rynke- egenskaper. Påfør på det siste trinnet i hudpleie og vask grundig av neste morgen.iUNIK står for:Ideell - Ideell for hudenUnikt - Unike og effektive produkterNa..
219kr
Eks. MVA:175kr
Produsent: I`m from
I’m From Beet Purifying Mask er en førsteklasses luksus spa-maske som fjerner urenheter, overflødig talg og renser porene. Inneholder rødbetenzymer og kokosnøtt skall pulver for en lysere og jevn resultat. Påføres fra 10 minutter til en time, skylles av med lunkent vann.Kan brukes på alle hudtyper.I..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: I`m from
I’m From Honey Mask er en førsteklasses luksus spa-maske som inneholder 46 gram naturlig honning fra Jirisan Wolpyeng gården, som er full av næring og lindrende egenskaper som huden din vil elske. I tillegg inneholder denne masken oljer fra macadamianøtter, jojobafrø, hasselnøtt og solsikkefrø som v..
439kr
Eks. MVA:351kr
Produsent: I`m from
I’m From Mugwort Mask er en førsteklasses luksus spa-maske som inneholder 2,1 prosent naturlig burot (Mugwort) som vil lindre irritert, sensitiv hud og har en avkjølende effekt. Masken vil gi en jevnere hudtone, hydrere huden og berolige. Påføres fra 10 minutter til en time, skylles av med lunkent v..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: I`m from
I’m From Rice Mask er en førsteklasses luksus spa-maske med  vitamin B1 og B2 fra økologisk ris fra Yejou som styrker hudbarrieren, jevner ut pigmentering og forbedrer hudens elastisitet. Denne masken inneholder riskorn som vil fysisk eksfoliere hudoverflaten. En herlig maske som du påfører hud..
398kr
Eks. MVA:318kr
Viser 1 til 12 av 37 (4 sider)