Meny
Handlevogn

9. Fuktighetskrem

9. Fuktighetskrem
Produsent: Aromatica
Aromatica Frankincense Youth Renewal Cream er en perle av en fuktighetskrem som inneholder masse næring, formulert med Bakuchiol og 5-Peptide-infused Dynamix Elasticity. Denne ungdommelige fuktighetskremen inneholder 99% ren Bakuchiol og plantebasert Kollagen som sammen vil styrke hudens naturlige m..
649kr
Eks. MVA:519kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Ay&me Biome Recharging Night Renewal Set inneholder følgende produkter:Biome Recharging Enhanced Night Balm Set 80ml10 Panthenol Supporting Concentrate 8mlEn fantastisk hudpleieduo som vil løfte og forynge matt og sliten hud over natten, påfør en liten mengde av "10 Panthenol Supporting C..
599kr
Eks. MVA:479kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Cera- Heart My Type Duo Cream er en dobbelkrem for deg med kombinert hud, den ene kremen er for tørre partier og den andre kremen er for oljete/fete partier. Den blå gel-kremen er til fet hud og den hvite kremen er til tørr hud. En krem som vil gjøre det enklere for deg med kombinasjonshud å ..
345kr
Eks. MVA:276kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Heartleaf My-Type Calming Cream er en lett gel-type beroligende fuktighetskrem basert på Heartleaf og Centella Asiatica som vil berolige irritert hud og tilføre den rikelig med fuktighet. Dette produktet er en del av Axis-Y sin 6+1+1 serie.Kan brukes av alle hudtyper, særdeles godt egnet til ..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y LHA Peel & Fill Pore Balancing Cream er en balanserende krem med LHA som skånsomt fjerner døde hudceller, hovedårsaken til tette porer. Denne kremen vil ikke irritere huden eller skade hudbarrieren.Opphoping av hudceller og talg (Sebum) er hovedårsaken til tette porer, kan forårsake ulike..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Dynasty Cream kommer nå i ny forpakning og forbedret formulering. nå helt uten essensielle oljer men fortsatt den kjente gode konsistensen. Inneholder Hanbang (tradisjonell Koreansk urtemedisn), orkideekstrakt og ginseng som tilfører huden fuktighet, jevner ut hudtonen og strammer o..
298kr
Eks. MVA:238kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Red Bean Water Gel er en sebum/talg reduserende fuktighetskrem som har en gel-aktig konsistens, perfekt for deg som ønsker å redusere fet/oljete hud. Denne gel-kremen er formulert med rød bønneekstrakt som vil absorbere overflødig sebum/talg, sammen med 3 ulike typer peptider så vil..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: Celimax
Celimax The Real Noni Energy Repair Cream er en pleiende fuktighetskrem som er utviklet for å reparere den naturlige hudbarrieren og peile tørr hud. Denne fuktighetskremen inneholder 55% konsentrert Noni ekstrakt og 1% Noni frø olje som er kjent for å berolige sensitiv og/eller irritert hud, samt ti..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Celimax
Celimax The Real Noni Hydra Firming Lotion er en pleiende, næringsrik og fuktighetsgivende lotion. Inneholder 42.75% Noni fruktekstrakt, Adenosine, Shea butter og Hyaluronsyrer som sammen tilfører huden rikelig med næring og fuktighet. Lotionen er også et well-aging produkt og vil hjelpe til med å r..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer er en fuktighetskrem spesielt utviklet med tanke på akneutsatt hud. Utviklet med COSRX sin RX-complex som består av Madecassic acid som beskytter og roer ned huden, Asaticoside som vil jevne ut hudtonen, Asiatic acid som vil gi huden balanse og st..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream er en fuktighetskrem som inneholder 92% filtrert sneglesekresjon som har helbredende egenskaper og roer ned irritert hud. Denne hudkremen tilfører huden fukt, er beskyttende og gir den en naturlig glød. Denne hudkremen vil også redusere akne arr og reduserer ..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: COSRX
COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream er en fuktighetskrem mot tørr hud som kan brukes som både dagkrem og nattkrem. Inneholder Centella Asiatica og Ceramider som hjelper huden å holde på fuktighet ved å styrke hudbarrieren, samt roer ned sensitiv, rød og irritert hud. Kremen er tykk men etterlater..
349kr
Eks. MVA:279kr
Viser 1 til 12 av 115 (10 sider)