Meny
Handlevogn

Shampoo

Shampoo
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo er en multifunksjonell sjampo som vil motvirke hårtap og tilføre håret rikelig med næring. Denne sjampoen inneholder aktive ingredienser og er formulert slik at den tilsvarer pH-verdien i hodebunnen og gjør at denne passer til de fleste også deg med sensitiv hode..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Daily Intense Nourishing Shampoo er en intens nærende sjampo med lav pH-verdi som gir en optimal hverdagspleie av håret. En sjampo som er meget skånsom og gir den både fuktighet og næring uten å etterlate det tørt eller med brudd. Inneholder Pentavitin som er en ecocert-ingrediens som gir l..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Magic Nine Perlite Scalp Scrub Shampoo er en sjampo for deg som ønsker å behandle både hår og hodebunn. Inneholder Perlite fra middelhavet som vil rense bort døde hudceller og urenheter. Sjampoen inneholder Centella Asiatica ekstrakt, lakrisrot og grønn te som vil forebygge flass og berolig..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Bubble Wash & Shampoo er en mild body wash og shampo for hele kroppen som passer til alle i familien. ATO-serien til Pyunkang Yul er spesielt utviklet for å kunne brukes på sensitiv baby hud og kan derfor brukes av hele familien. ATO Wash & Shampoo har lav pH-verdi for å unn..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Wash & Shampoo Blue Label er en mild body wash og shampo for hele kroppen som passer til alle i familien. ATO-serien til Pyunkang Yul er spesielt utviklet for å kunne brukes på sensitiv baby hud og kan derfor brukes av hele familien. ATO Wash & Shampoo har lav pH-verdi for å..
189kr
Eks. MVA:151kr
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)