Meny
Handlevogn

NINELESS

Produsent: NINELESS
NINELESS A-Control 10% Azelaic Acid Serum er en kraftig serum som hjelper til med å redusere urenheter, fine linjer og lysner ut ujevn hudtone. Serumet inneholder en kraftig blanding av Centella Asiatica, Azelainsyre og Niacinamide som sammen vil lindre irritert hud. Serumet inneholder i tillegg stj..
279kr
Eks. MVA:223kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Breworks Hair Growth Ampoule passer for deg som ønsker å styrke håret og gi den volum, inneholder disse ingrediensene som alle har unike egenskaper:Ølgjær - hjelper til å bekjempe hårtap ved å forbedre hårveksten.Biotin - stimulerer keratinproduksjonen i håret og kan øke hastigheten på foll..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Daily Intense Nourishing Conditioner er en balsam som passer til alle hårtyper og teksturer. Er både næringsgivende, skånsom og vil etterlate håret sunn og med glansLav pH på 5.5 (litt surt) hjelper til med å forsegle hårkutikula, eliminerer frysing og etterlater håret skinnendeTilfører hår..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Daily Intense Nourishing Hair Essence vil tilføre håret glans og behandler "krusete" hår takket være disse 5 naturlige oljene: Argan olje (fukter, reparerer)Camelliaolje (mykgjør, fukter)Meadowfoam olje (regenererer, forbedrer elastisiteten)Søt mandelolje (nærer, beskytter)Jojobaolje (..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Daily Intense Nourishing Shampoo er en intens nærende sjampo med lav pH-verdi som gir en optimal hverdagspleie av håret. En sjampo som er meget skånsom og gir den både fuktighet og næring uten å etterlate det tørt eller med brudd. Inneholder Pentavitin som er en ecocert-ingrediens som gir l..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Magic Nine Perlite Scalp Scrub Shampoo er en sjampo for deg som ønsker å behandle både hår og hodebunn. Inneholder Perlite fra middelhavet som vil rense bort døde hudceller og urenheter. Sjampoen inneholder Centella Asiatica ekstrakt, lakrisrot og grønn te som vil forebygge flass og berolig..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: NINELESS
NINELESS Magic Nine Rich Hair Volume Balm er er en intensiv hår "balsam" som behandler håret som i en profesjonell hårsalong - hjemme. Inneholder peptidkompleks og glutation som vil gjenopplive matt og sliten hår.Passer for ekstremt skadet hår (skadet av styling og/eller hårfarging)Reduserer varmesk..
349kr
Eks. MVA:279kr
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)