Meny
Handlevogn

Skrubb / Peeling

Skrubb / Peeling
Produsent: Axis-Y
Axis-Y PHA Resurfacing Glow Peel er en skånsom eksfolierende peeling som inneholder 10% PHA som effektivt fjerner døde hudceller og renser porene. Inneholder ekstrakter av agurk, Centella Asiatica og papaya som sammen vil gi huden rikelig med næring og etterlate den glødende. Kan brukes av alle..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: Be The Skin
Be The Skin BHA+ PORE ZERO Thirty Second Exfoliator er en effektiv eksfolierende peeling som raskt fjerner døde hudceller. Inneholder naturlig cellulose, wallow-bach (BHA) aprikos (AHA) og aloe vera leeaf ekstrakt. Denne peelingen vil fjerne overflødig talg og rense porene effektivt, uten å tørke ut..
159kr 199kr
Eks. MVA:127kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Apricot Blossom Peeling Gel kommer nå i ny forpakning og forbedret formulering. Denne peelingen inneholder fuktig gommage type ekfolierende innhold som gir en myk eksfoliering som ikke irriterer huden, gommage er plante basert cellulose som ruller over huden og fjerner skånsomt døde..
229kr
Eks. MVA:183kr
Produsent: COSRX
COSRX Low pH Good Night Soft Peeling Gel er en skånsom peeling gel beriket med naturlige ingredienser, en gele-rens som har en mild-surt pH-nivå lik den huden har, den er mild men veldig effektiv. Lav pH opprettholder hudens balanse og beskytter den mot ytre påkjenninger, med sin eksfolierende egens..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: Frudia
Frudia Avocado Enzyme Relief Peeling Gel  er en sensitiv vegansk eksfolierende peeling gel som både renser fysisk og kjemisk ved hjelp av enzymer. Inneholder en blanding av avokado og naturlig utvunnet oljer som både beroliger og gir huden rikelig med næring. Avocado Enzyme Relief Peeling Gel v..
199kr
Eks. MVA:159kr
Haruharu Wonder Black Rice Soft Peeling Gel 100ml Haruharu Wonder Black Rice Soft Peeling Gel 100ml
-10 % Utsolgt
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Soft Peeling Gel  er skånsom eksfolierende gel som renser huden for overflødige oljer og døde hudceller. En formulering som inneholder fermentert svart ris og er rik på antioksidanter, gjør at denne peelingen er skånsom for huden og vil beskytte den mot frie radikaler..
251kr 279kr
Eks. MVA:201kr
Produsent: iUNIK
Glatt og fuktighetsgivende peelinggel fjerner urenheter og døde hudceller med sin allergivennlige formel. Beriket med ekstrakter av lime, drue, appelsin, eple og sitron, som er rike på AHA for å myke opp neglebånd, i tillegg til grønn te, rosmarin, cica, lakris og kamilleekstrakter for å berolige hu..
179kr
Eks. MVA:143kr
Produsent: Klairs
Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish er en vegansk peeling som eksfolierer bort døde hudceller, fukter og etterlater huden silkemyk. Inneholder et høy konsentrasjon av sort sukker som effektivt løser opp i gamle hudceller, hudormer og som gir en dyprens til porene. Denne skrubbrensen har en antib..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Klairs
Klairs Youthful Glow Sugar Mask er en ansikt skrubb som er rik på antioksidanter fra grapefrukt og bringebær. Grapefrukt-ekstrakt og kaolinleire jevner ut hudteksturen og eksfolierer gamle hudceller uten å irritere - mens sheasmør, bringebærolje og jojoba gir huden rikelig med næring og etterla..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Peeling Gel gir en glattere hud og ingen irritasjon. Har du tørr, irritert, fet, akneutsatt hud? eller kanskje flere av tilstandene beskriver din hud? Da er denne peelingen løsningen for deg. Med obagi-type eksfoliering laget av betain salicylate fra sukkererter fjerner uønsket hudcelle..
197kr 219kr
Eks. MVA:158kr
Viser 1 til 10 av 10 (1 sider)