Meny
Handlevogn

Hender

Hender
Produsent: COSRX
COSRX Balancium Comfort Ceramide Hand  Cream Intense er en håndkrem som inneholder Balanicum Ceramide-6 complex og Shea smør; En rik, fuktighetsgivende og nærings givende håndkrem med en naturlig sitrus aroma. Håndkremen tilfører huden fuktighet og hjelper huden gjenoppbygge sin egen beskyttend..
169kr
Eks. MVA:135kr
Produsent: COSRX
COSRX Balancium Comfort Ceramide Hand  Cream Light er en håndkrem som inneholder Balanicum Ceramide-6 complex og Hyularonic syre; En lett, nærings givende og fuktighetsgivende håndkrem med en naturlig sitrus aroma. Håndkremen absorberes raskt, tilfører fuktighet og hjelper huden gjenoppbygge si..
169kr
Eks. MVA:135kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Quick Moisturizing Professional Hand Cream er en håndkrem som absorberes av huden raskt, inneholder 5 ulike hyaluronsyrer og centella asiatica som gjør huden myk over lang tid. Inneholder ikke farge eller parfyme.Passer til alle hudtyper.Inneholder 50ml.Om Pyunkang Yul:Pyunkang Yul ble ..
125kr
Eks. MVA:100kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Skin Barrier Professional Hand Cream er en næringsrik håndkrem som inneholder mandelolje, shea butter og avokadoolje. Kremen er meget godt egnet til tørre hender og inneholder mange mineraler og vitaminer for huden. En håndkrem som er utviklet for å reparere og beskytte huden.Passer til..
113kr 125kr
Eks. MVA:90kr
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)