Meny
Handlevogn

Fuktighetskrem

Fuktighetskrem
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Cera- Heart My Type Duo Cream er en dobbelkrem for deg med kombinert hud, den ene kremen er for tørre partier og den andre kremen er for oljete/fete partier. Den blå gel-kremen er til fet hud og den hvite kremen er til tørr hud. En krem som vil gjøre det enklere for deg med kombinasjonshud å ..
339kr
Eks. MVA:271kr
Produsent: Axis-Y
Axis-Y Heartleaf My-Type Calming Cream er en lett gel-type beroligende fuktighetskrem basert på Heartleaf og Centella Asiatica som vil berolige irritert hud og tilføre den rikelig med fuktighet. Dette produktet er en del av Axis-Y sin 6+1+1 serie.Kan brukes av alle hudtyper, særdeles godt egnet til ..
309kr
Eks. MVA:247kr
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Dynasty Cream kommer nå i ny forpakning og forbedret formulering. nå helt uten essensielle oljer men fortsatt den kjente gode konsistensen. Inneholder Hanbang (tradisjonell Koreansk urtemedisn), orkideekstrakt og ginseng som tilfører huden fuktighet, jevner ut hudtonen og strammer o..
268kr 298kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: Celimax
Celimax The Real Noni Energy Repair Cream er en pleiende fuktighetskrem som er utviklet for å reparere den naturlige hudbarrieren og peile tørr hud. Denne fuktighetskremen inneholder 55% konsentrert Noni ekstrakt og 1% Noni frø olje som er kjent for å berolige sensitiv og/eller irritert hud, samt ti..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Celimax
Celimax The Real Noni Hydra Firming Lotion er en pleiende, næringsrik og fuktighetsgivende lotion. Inneholder 42.75% Noni fruktekstrakt, Adenosine, Shea butter og Hyaluronsyrer som sammen tilfører huden rikelig med næring og fuktighet. Lotionen er også et well-aging produkt og vil hjelpe til med å r..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: COSRX
COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer er en fuktighetskrem spesielt utviklet med tanke på akneutsatt hud. Utviklet med COSRX sin RX-complex som består av Madecassic acid som beskytter og roer ned huden, Asaticoside som vil jevne ut hudtonen, Asiatic acid som vil gi huden balanse og st..
319kr
Eks. MVA:255kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream er en fuktighetskrem som inneholder 92% filtrert sneglesekresjon som har helbredende egenskaper og roer ned irritert hud. Denne hudkremen tilfører huden fukt, er beskyttende og gir den en naturlig glød. Denne hudkremen vil også redusere akne arr og reduserer ..
289kr
Eks. MVA:231kr
Produsent: COSRX
COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream er en fuktighetskrem mot tørr hud som kan brukes som både dagkrem og nattkrem. Inneholder Centella Asiatica og Ceramider som hjelper huden å holde på fuktighet ved å styrke hudbarrieren, samt roer ned sensitiv, rød og irritert hud. Kremen er tykk men etterlater..
369kr
Eks. MVA:295kr
Produsent: COSRX
COSRX Centella Blemish Cream er en ansiktskrem som fukter huden, reduserer synligheten av kviser, urenheter og kvise arr. Kremen inneholder Centella Asiatica som er kjent for å bekjempe akne og ha en beroligende effekt.Passer bra til kombinasjons, fet og/eller akneutsatt hud.Inneholder 30mlOm COSRX:..
265kr
Eks. MVA:212kr
Produsent: COSRX
COSRX Hyaluronic Hydra Intensive Cream er en fuktighetskrem som tilfører huden rikelig med fuktighet og beskytter huden mot fuktighetstap. Inneholder havtornolje som er rik på vitaminer, aminosyrer og en effektiv antioksidant som vil hjelpe huden å reparere celle, mens Hyaluronsyre vil tilføre huden..
289kr
Eks. MVA:231kr
Produsent: COSRX
COSRX Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream 50ml er en ansiktskrem som inneholder grønn te, Panthenol (B5 vitamin) og Aloe Ferox Leaf ekstrakt, Denne gelkremen gir en fuktboost og gir fukt i dybden, med sin beroligende og avkjølende effekt er dette en krem som passer året rundt. Passer til ..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: COSRX
COSRX Hydrium Moisture Power Enriched Cream inneholder vitamin panthenol (Vitamin B5), propolis og ceramide som sammen gir huden rikelig med fukt og næring uten å tette igjen porene. Kremen styrker hudbarrieren og sørger for at den holder seg sunn og frisk uten å etterlate huden fet. Passer til..
319kr
Eks. MVA:255kr
Viser 1 til 12 av 79 (7 sider)