Meny
Handlevogn

JayJun

Produsent: JayJun
JayJun Collagen Skin Fit Mask er en 2-stegs sheet-mask (ansiktsmaske). Første steg er en essens som inneholder hyaluronsyre som tilfører huden fuktighet og styrker hudbarrieren som gjør at huden holder på fukt. Steg 2 er selve ansiktsmasken som hjelper essensen å trekke inn i huden, samt inneholder ..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: JayJun
JayJun Green Tea Eye Gel Patch beroliger irritert hud takket være grønn te ekstrakt, som også bidrar til å styrke huden under øynene og tilfører den rikelig med fuktighet.Kan brukes av alle hudtyperinneholder 60stk (30 par)Om JayJun:På en kald vinterdag i 2014 satte en gruppe plastikkirurger, hudleg..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: JayJun
JayJun Okra Phyto Mucin Deep Enhancing Cream er en fuktighetskrem som revitaliserer og gir næring til moden hud med Okra Fruit Extract og Vegetable Mucin Complex som sammen gir næring og styrker den naturlige fundamentet i huden. Kremen gir 72-timer med rikelig fuktighet, samt beskytter mot hverdags..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: JayJun
JayJun Okra Phyto Mucin Deep Recharging Ampoule er formulert med ny teknologi laget av vegetabilske phytomucin, kjent for sine egenskaper til å hjelpe huden å ta opp næring og jobber for å styrke hudens naturlige fuktighetsbarriere. Denne ampullen er en intensiv aldringshudpleie (well-aging) som bru..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: JayJun
JayJun Okra Phyto Mucin Deep Surge Eye Cream  er formulert med ny teknologi laget av vegetabilske phytomucin, kjent for sine egenskaper til å hjelpe huden å ta opp næring og jobber for å styrke hudens naturlige fuktighetsbarriere. Denne øyekremen er en intensiv aldringshudpleie (well-aging) som..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: JayJun
JayJun Okra Phyto Mucin Moisture Sun Gel er et bredspekter med SPF50+ og PA+++ beskyttelse. Solkremen er formulert med Okra Fruit-ekstrakt, 4-Phyto Mucin og Green Herb Complex for å styrke hudbarrieren, lindre og berolige irritasjon i huden. Okrafrukt-ekstrakt (10.000 ppm) er en rik kilde til vitami..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: JayJun
JayJun Pom Lemon Duo Eye Gel Patch inneholder energigivende sitron og fuktighetsgivende granatepleekstrakter i hydrogel utviklet for hydrering og vitalitet. Sitron ekstrakt er rik på Vitamin C som lysner hudtonen og reduserer hyperpigmentering, granateple ekstrakt tilfører huden rikelig med fuktighe..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: JayJun
JayJun Collagen Skin Fit Mask er en sheet-mask (ansiktsmaske) som gjør huden myk, frisk og gir den en naturlig glød. Inneholder Allantoin og Betain som passer på at huden får rikelig med fukt.Passer til alle hudtyper.inneholder 1stk ansiktsmaske (25ml).Om JayJun:På en kald vinterdag i 2014 satte en ..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: JayJun
JayJun Roselle Tea Eye Gel Patch inneholder hibiscusblomstekstrakt og vil lysne opp øynene ved å jevne ut hudtonen samtidig som den beroliger, strammer opp huden og minsker fine linjer.Kan brukes av alle hudtyperinneholder 60stk (30 par)Om JayJun:På en kald vinterdag i 2014 satte en gruppe plastikki..
249kr
Eks. MVA:199kr
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)