Meny
Handlevogn

Tilsetning

Tilsetning
Produsent: COSRX
COSRX Pure Fit Cica Powder er en pulver med 11000pp CICA-7 kompleks, 2500ppm grønn kalamin og naturlig clorella-pulver. Med sin allsidige sammensetning kan denne brukes direkte på huden eller blandes i et bredt spekter av produkter. Pulveret er designet med tanke på sensitiv hud og påføres irritert ..
189kr
Eks. MVA:151kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Facial Oil er en beskyttende ansiktsolje som inneholder 45% fermentert svart ris ekstrakt som vil beskytte huden mot frie radikaler, jevne ut hudtonen og stimulerer hudcellefornyelse. Denne ansiktsoljen har en lett og lett absorberende konsistens som føles behagelig på hud..
379kr
Eks. MVA:303kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Calming Spot Clear Oil en intensiv oljeformel med Tea Tree, Centella Asiatica og botaniske oljer som regulerer overflødig talg, lindrer irritasjon og styrker hudbarrieren. 53% Tea Tree og fem Centella Asiatica ingredienser kontrollerer overflødig talg, lindrer irritasjon og hjelper til ..
219kr
Eks. MVA:175kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Oil er en oljeblanding som er utviklet for å gi huden en naturlig, ungdommelig og sunn glød. Inneholder en næringsrik blanding av rene planteoljer som blant annet jojoba, solsikke, geranium og rosmarinolje. Denne oljen kan påføres direkte på huden eller blandes inn i fuktighetskrem elle..
249kr
Eks. MVA:199kr
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)