Meny
Handlevogn

Kropp

Kropp
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Low pH Rice Ceansing Bar er en lav pH, hypoallergen og "cleansing soap" som har en pH verdi lik huden din. Inneholder svart sesam, 630ppm Rice Bran Extract, cocoyl isethionate og maisstivelse som er alle milde ingredienser som gjør at denne passer til alle hudtyper, også de med mege..
149kr
Eks. MVA:119kr
Produsent: Celimax
Celimax The Real Noni Hydra Firming Lotion er en pleiende, næringsrik og fuktighetsgivende lotion. Inneholder 42.75% Noni fruktekstrakt, Adenosine, Shea butter og Hyaluronsyrer som sammen tilfører huden rikelig med næring og fuktighet. Lotionen er også et well-aging produkt og vil hjelpe til med å r..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: COSRX
COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion er en oljefri lotion med 70% Birch Sap (Bjørkesevje) som er rik næring og antioksidanter. En lotion som er beroligende og balanserer huden. Utviklet for sensitiv, fet og/eller akne utsatt hud, som balanserer fuktighetsbalansen og talgproduksjonen i huden. Res..
269kr 299kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: Klairs
Klairs Supple Preparation All-Over Lotion er en vegansk lotion som kan brukes av alle hudtyper og som kan brukes på kropp, i ansikt og til og med på tørt hår. En lotion som raskt trekker seg inn i huden og gir en myk og smidig resultat. Kremen er laget med de samme nøkkelingrediensene som Rich ..
398kr
Eks. MVA:318kr
Produsent: Mary & May
Mary & May Collagen Booster Lotion er utviklet for å motvirke fine linjer (rynker/well-aging) og tørrhet, inneholder 1300ppm collagen, Acetylhexapeptide-8, Niacinamide, Adenosine og Allantoin som sammen hjelper huden holde seg strammere, hydrert og øker hudens kollagen produksjon. Dette er en lo..
187kr 249kr
Eks. MVA:149kr
Produsent: Mary & May
Mary & May Vitamin C + Bifida Lotion er utviklet for å pleie og tilføre fuktighet til huden. Denne lotionen er lett og kan også brukes som hudkrem, den passer perfekt til tørr hud, med masse fuktighet og i tillegg hjelper den mot akne-arr, pigmentflekker og solskader. Inneholder Vitamin C og Bif..
187kr 249kr
Eks. MVA:149kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Belly Cream er en "mage" krem spesielt utviklet for gravide for å bidra til å myke huden og oppmuntre hudens naturlige elastisitet. Fullpakket med peptider, plantebasert olje som er rik på vitamin C og andre nærende ingredienser for å beskytte huden mens kroppen forandrer seg. Den l..
379kr
Eks. MVA:303kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Lotion Blue Label er en naturlig kroppsolje som kan brukes på hele kroppen. ATO Lotion Blue Label inneholder 8 naturlige oljer med mykgjørende egenskaper. Passer til alle typer hud og er utmerket for å tilføre fuktighet til veldig tørr hud. Kan påføres til alle døgnets tider, men be..
242kr 269kr
Eks. MVA:194kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Moisturizing Soothing Gel Lotion er en fuktighetsgivende lotion laget av EWG-sertifiserte ingredienser, denne gel lotion inneholder hyaluronic syre, grønn te ekstrakt og cearamide som umiddelbart demper irritert hud og samtidig gir fukt til huden. Denne lotion er i kjent Pyunkang Yu..
215kr 239kr
Eks. MVA:172kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Nourishing Baby Oil er en næringsrik olje for tørr og skadet hud. ATO Nourishing Baby Oil inneholder 8 naturlige oljer som er næringsrike, fulle av antioksidanter som sammen fukter og mykner huden. Ingrediensene er mild og kan brukes på alle typer hud. Dette er en olje som påføres e..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul ATO Wash & Shampoo Blue Label er en mild body wash og shampo for hele kroppen som passer til alle i familien. ATO-serien til Pyunkang Yul er spesielt utviklet for å kunne brukes på sensitiv baby hud og kan derfor brukes av hele familien. ATO Wash & Shampoo har lav pH-verdi for å..
170kr 189kr
Eks. MVA:136kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Intensive Ceramide Lotion er en fuktighetsgivende lotion som kan brukes over hele kroppen. inneholder 5 forskjellige Hyaluron syrer, oliven olje og shea butter for å tilføre huden fuktighet. Ceramide hjelper huden å beholde fuktigheten og styrker hudbarrieren.Passer til hud typer men er..
179kr 199kr
Eks. MVA:143kr
Viser 1 til 12 av 14 (2 sider)