Meny
Handlevogn

Tilbehør

Tilbehør
Produsent: COSRX
COSRX Pure Fit Cica Low pH Cleansing Pad er en vegansk rens i form av våtserviett/pad som skånsomt renser bort sminke og urenheter. Inneholder Pure Fit Cica-7 Complex som gjør denne ekstra skånsom og vil i tillegg lindre sensitiv og irritert hud. Padden er laget av hypoallergen stoff som har en rugl..
99kr
Eks. MVA:79kr
Produsent: COSRX
COSRX Pure Fit Cica Powder er en pulver med 11000pp CICA-7 kompleks, 2500ppm grønn kalamin og naturlig clorella-pulver. Med sin allsidige sammensetning kan denne brukes direkte på huden eller blandes i et bredt spekter av produkter. Pulveret er designet med tanke på sensitiv hud og påføres irritert ..
189kr
Eks. MVA:151kr
Produsent: COSRX
COSRX Silky Touch Skin Pack Cotton er spesialdesignet for bruk med toner.  Den er silkemyk og designet for bruk på sensitiv hud og kan derfor lett brukes i delikate områder som rundt øynene, brukes ved å tilføre den toner og forsiktig føre den over huden. Disse vil gjøre hudpleierutinen enklere..
149kr
Eks. MVA:119kr
Produsent: Pyunkang yul
Bomullpads som er spesialdesignet for bruk til toner, med disse trenger du bare 1/3 del av mengden toner eller essens som du vanligvis bruker (derav navnet). Med disse padsene vil du bruke essens og toner langt mer effektiv enn vanlige bomullpads. Pyunkang Yul har utviklet en spesial celluloseblandi..
79kr
Eks. MVA:63kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Cleansing Tissue er våtservietter som inneholder centella asiatica og lakrisrot ekstrakt for en pleiende rens av huden, en enkel løsning for å rense ansiktet og fjerne sminke. Ypperlig til bruk når man er på tur eller etter en treningsøkt på treningssenteret. En unik våtserviett som båd..
79kr
Eks. MVA:63kr
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)