Meny
Handlevogn

JMsolution

Produsent: JMsolution
JMsolution Active Birds Nest Moisture Mask inneholder hydrolysert kollagen, er dyp og intensiv fuktighetsgivende.  En sheet-mask som vil gi huden en glass lignende klarhet takket være "swiftlet nest ekstrakt", kjent for å være en av ingrediensene brukt i Yang Gufei`s "baby face" .Fri for p..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: JMsolution
JMsolution Active Golden Caviar Nourishing Mask vil gi huden en sunn fasthet og tilføre den med masse næring takket være ekstrakt fra kaviar og 24k gull. Ekstrakten fra kaviar inneholder rikelig med proteiner, aminosyrer og flerumettet fettsyrer. En ansiktsmaske som styrker hudbarrieren og vil forbe..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: JMsolution
JMsolution Active Jellyfish Vital Mask vil gi huden vitalitet og fuktighet takket være manetekstrakt som er rik på fukt og kollagen. Artemisia Princeps Leaf ekstrakt vil hjelpe til med hydrering og vil virke beroligende på huden. Fri for parfyme, mineralolje og alkohol.Kan brukes av alle h..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: JMsolution
JMsolution Active Pink Snail Brightening Mask vil gi huden vitalitet, glød og gjøre den strålende takket være den rosa sneglesekret essensen og Vitamin B12 (cyanokobalamin). Essensen i denne ansiktsmaksen vil lett absorberes av huden og gi en klar og jevn hudtone.Fri for parfyme, mineralolje og..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: JMsolution
JMsolution Glow Luminous Aurora Mask inneholder essens med perleekstrakt som vil hjelpe til med å lysne huden og maksimerer fuktighets- og ernæringsnivået som hjelper mot tørr og dehydrert hud. Det naturlige sheet-masken er laget av cellulose, som gjør den veldig lett å legge på ansiktet. Fri f..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: JMsolution
JMsolution Honey Luminous Royal Propolis Mask er en næringsrik ansiktsmaske som vil gi huden en naturlig glød og vitalitet.Fri for parfyme, mineralolje og alkohol.Kan brukes av alle hudtyper.Inneholder 1stk sheet maskBrukerveiledning:Brukes etter rens og toner.Masken legges jevnt ut over ansiktet.La..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: JMsolution
JMsolution Lacto Saccharomyces Golden Rice Mask er en 2-stegs ansiktsmaske som behandler røff hud, gi den en nydelig glans og næring. Inneholder 7 typer peptider som vil gjøre huden mer elastisk, redusere fine linjer og gjenoppliver matt hud. En 3-lags hyaluronsyre vil maksimere hydreringe..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: JMsolution
JMsolution Marine Luminous Pearl Deep Moisture 3-Step Mask er en 3 delt ansiktsbehandling som inneholder 1stk sheet-mask, marine waterfall essens og marine all face øye krem.Steg 1: Essens som gir en hydrerende og fuktighetsgivende effektSteg 2: Ansiktsmaske/Sheet-mask er hydrerende og gir..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: JMsolution
JMsolution ReLeaf Fit Heartleaf Mask er en beroligende sheet-mask/ansiktsmaske som inneholder 50% Heartleaf-ekstrakt som vil både berolige og hydrere irritert og sensitiv hud. Heartleaf er en naturlig ingrediens som er rik på antioksidanter og polysakkarider, som har anti-inflammatoriske og ant..
49kr
Eks. MVA:39kr
Produsent: JMsolution
JMsolution ReLeaf Mild Acidic Tea Tree Mask er en beroligende sheet-mask/ansiktsmaske som inneholder 70% tea tree blad-ekstrakt som vil både berolige huden og styrke hudbarrieren. En ansiktsmaske som reduserer rød hud og hovenhet. Inneholder panthenol som hjelper huden å holde på fuktigheten og..
49kr
Eks. MVA:39kr
Produsent: JMsolution
JMsolution ReLeaf Mild Acidic Wormwood Mask er en sheet-mask/ansiktsmaske som inneholder 70% Artemisia ekstrakt med antibakterielle, anti-inflammatoriske egenskaper og rik på antioksidanter. En sheet-mask som har en meget effektiv beroligende effekt, beskytter hudbarrieren og lindrer irritasjon. En ..
49kr
Eks. MVA:39kr
Produsent: JMsolution
JMsolution Water Luminous S.O.S Ringer Mask vil fukte huden din fullstendig og berolige huden. Inneholder hyaluronsyre, kollagen, peptider og aquaxyl vil sammen gi huden spenst, forbedre dens elastisitet og gi den rikelig med fukt. Fri for parfyme, mineralolje og alkohol.Kan brukes av alle hudtyper...
39kr
Eks. MVA:31kr
Viser 1 til 12 av 12 (1 sider)