Meny
Handlevogn

8. Øyekrem

8. Øyekrem
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal er en øyeserum/øye krem som er utviklet for å motvirke fine linjer (Rynker / Well-aging) og kombinerer ginseng ekstrakt og retinal. Ginseng ekstrakt er basisingrediens i denne øyeserumet da flere studier viser at ginseng er effektiv til å reduser..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail Peptide Eye Cream er en øye krem som inneholder 72% sneglesekret. Denne øyekremen gir fuktighet og næring til den følsomme huden rundt øynene. Inneholder i tillegg 5 ulike peptider som hjelper til med elastisiteten og forebygger fine linjer (rynker / well-aging) rundt øynene. Ni..
299kr
Eks. MVA:239kr
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Eye Cream er formulert med propolis, Vitamin C og kollagenkapsler som sammen gir huden vitalitet, rikelig med næring og er hydrerende. Med den innebygde øye-massasjeren løfter denne øyekremen slapp, sliten hud og hjelper til med blodsirkulasjonen.Kan brukes av alle..
389kr
Eks. MVA:311kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Bakuchiol Eye Cream er en lett øye krem laget med fermentert svart ris, bambusskuddbarkekstrakt og 5000ppm planteavledet Bakuchiol (100% plantebasert erstatning for Retinol) . Denne øyekremen er utviklet for å motvirke fine linjer (well-aging/rynker) og mørke ringer rundt ..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: Heimish
Heimish Marine Care Eye Cream er en øye krem som er utviklet for å motvirke fine linjer (Rynker / Well-aging) og kombinerer kjente ingredienser som Peptider, Kollagen, Adenosine og Niacinamide som sammen vil jobbe for å gjøre huden mer fast, elastisk og glødende. Dette mineralrike øye kremen har en ..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Heimish
Heimish Marine Care Retinol Eye Serum er en øyeserum/øye krem som er utviklet for å motvirke fine linjer (Rynker / Well-aging) og kombinerer Retinol og Niacinamide som sammen vil jobbe for å gjøre huden mer fast, elastisk og glødende. Dette mineral rike serumet kommer i en kremaktig konsistens som g..
319kr
Eks. MVA:255kr
Produsent: Isntree
Isntree TW-Real Eye Cream inneholder 61% bifda som gjør dette til en næringsgivende og pleiende øyekrem som hjelper huden å bygge opp hudbarrieren. Inneholder Vitamin-E som vil beskytte huden mot solskader og frie radikaler. Niacinamide og Adenosine vil gi huden spenst og motvirke fine linjer, samti..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: iUNIK
Øyekrem formulert med 40,5% propolisekstrakt og 9,2% havtorn er ditt naturlige middel mot rynker så vel som dehydrert og irritert hud. Bruk etter iUNIKs bestselgende Propolis Vitamin Synergy Serum som det siste trinnet i hudpleierutinen din. Kan brukes på både området rundt øynene og resten av ansik..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: I`m from
I’m From Ginseng Eye Cream er en høykvalitets øyekrem som motvirker mørke ringer og poser under øynene takket være 3 typer ginseng. Denne øyekremen vil tilføre en rikelig mengde næring til huden, samt forbedre hudteksturen og gi den en glødene finnish. Øyekremen inneholder hyaluronsyre som vil tilfø..
379kr
Eks. MVA:303kr
Produsent: JayJun
JayJun Okra Phyto Mucin Deep Surge Eye Cream  er formulert med ny teknologi laget av vegetabilske phytomucin, kjent for sine egenskaper til å hjelpe huden å ta opp næring og jobber for å styrke hudens naturlige fuktighetsbarriere. Denne øyekremen er en intensiv aldringshudpleie (well-aging) som..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: Mary & May
Mary & May Tranexamic Acid + Glutathion Eye Cream er en mild øye krem utviklet for å jevne ut / lysne mørke ringer under øyet, motvirke fine-linjer (well-aging) og tilføre huden fuktighet. Glutathione og Tranexamic acid jobber sammen for å jevne ut hudtonen, i tillegg inneholder disse ingrediens..
199kr
Eks. MVA:159kr
Produsent: PURITO
PURITO Centella Green Level Eye Cream er en meget populær opp-strammende øye krem takket være Panthenol, kremen inneholder også 4 typer peptider som er en well-aging ingrediens, 49prosent beroligende Centella Asiatica ekstrakt og fuktighetsgivende hyaluronsyre. Fri for alkohol, parabener, parfy..
259kr
Eks. MVA:207kr
Viser 1 til 12 av 18 (2 sider)