Meny
Handlevogn

8. Øyekrem

8. Øyekrem
Produsent: Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal er en øyeserum/øye krem som er utviklet for å motvirke fine linjer (Rynker / Well-aging) og kombinerer ginseng ekstrakt og retinal. Ginseng ekstrakt er basisingrediens i denne øyeserumet da flere studier viser at ginseng er effektiv til å reduser..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: COSRX
COSRX Advanced Snail Peptide Eye Cream er en øye krem som inneholder 72% sneglesekret. Denne øyekremen gir fuktighet og næring til den følsomme huden rundt øynene. Inneholder i tillegg 5 ulike peptider som hjelper til med elastisiteten og forebygger fine linjer (rynker / well-aging) rundt øynene. Ni..
359kr
Eks. MVA:287kr
Produsent: Dr.Ceuracle
Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Eye Cream er formulert med propolis, Vitamin C og kollagenkapsler som sammen gir huden vitalitet, rikelig med næring og er hydrerende. Med den innebygde øye-massasjeren løfter denne øyekremen slapp, sliten hud og hjelper til med blodsirkulasjonen.Kan brukes av alle..
389kr
Eks. MVA:311kr
Produsent: Haruharu WONDER
Haruharu Wonder Black Rice Bakuchiol Eye Cream er en lett øye krem laget med fermentert svart ris, bambusskuddbarkekstrakt og 5000ppm planteavledet Bakuchiol (100% plantebasert erstatning for Retinol) . Denne øyekremen er utviklet for å motvirke fine linjer (well-aging/rynker) og mørke ringer rundt ..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: Isntree
Isntree TW-Real Eye Cream inneholder 61% bifda ferment som gjør dette til en næringsgivende og pleiende øyekrem som hjelper huden å bygge opp hudbarrieren. Inneholder Vitamin-E som vil beskytte huden mot solskader og frie radikaler. Niacinamide og Adenosine vil gi huden spenst og motvirke fine linje..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: iUNIK
Øyekrem formulert med 40,5% propolisekstrakt og 9,2% havtorn er ditt naturlige middel mot rynker så vel som dehydrert og irritert hud. Bruk etter iUNIKs bestselgende Propolis Vitamin Synergy Serum som det siste trinnet i hudpleierutinen din. Kan brukes på både området rundt øynene og resten av ansik..
249kr
Eks. MVA:199kr
Produsent: JayJun
JayJun Okra Phyto Mucin Deep Surge Eye Cream  er formulert med ny teknologi laget av vegetabilske phytomucin, kjent for sine egenskaper til å hjelpe huden å ta opp næring og jobber for å styrke hudens naturlige fuktighetsbarriere. Denne øyekremen er en intensiv aldringshudpleie (well-aging) som..
269kr
Eks. MVA:215kr
Produsent: Mary & May
Mary & May Tranexamic Acid + Glutathion Eye Cream er en mild øye krem utviklet for å jevne ut / lysne mørke ringer under øyet, motvirke fine-linjer (well-aging) og tilføre huden fuktighet. Glutathione og Tranexamic acid jobber sammen for å jevne ut hudtonen, i tillegg inneholder disse ingrediens..
199kr
Eks. MVA:159kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream er en lett øye krem laget av fermentert svart te(Kombucha), peptider og hyalonsyre, spesialt designet for å redusere linjer og rynker, samt lysne mørke ringer under øynene. Øyekremen har en meget lett tekstur og er lett å påføre, peptidene forbedrer elas..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: Pyunkang yul
Dette er en lett øye krem laget av fermentert svart te(Kombucha), peptider og hyalonsyre, spesialt designet for å redusere linjer og rynker, samt lysne mørke ringer under øynene. Øyekremen har en meget lett tekstur og er lett å påføre, peptidene forbedrer elasiteten og øker hudens cellefornyelse, i ..
149kr
Eks. MVA:119kr
Produsent: Pyunkang yul
Pyunkang Yul Eye Cream er en øyekrem som ikke kommer i en boks eller krukke, men i praktiske engangs poser på 1ml. Fordelen med å ha de i små poser er mange, men hovedfordelen er at øyekremen forblir fersk og er beskyttet mot oksidering, varme og andre urenheter, i tillegg er det meget praktisk å ta..
349kr
Eks. MVA:279kr
Produsent: The Plant Base
The Plant Base Time Stop Peptide Eye Cream en en øye krem som inneholder damask-rose og honning, kremen virker opp strammende, revitaliserende og gir huden økt elastisitet. Peptide, niacinamide og adenonsin er effektive ingredienser som hjelper mot fine linjer og gir en jevn hudtone. Kremen kan også..
279kr
Eks. MVA:223kr
Viser 1 til 12 av 13 (2 sider)