Meny
Handlevogn

Petitfee

Produsent: Petitfee
Petitfee Agave Cooling Hydrogel Eye Patch er en øyemaske med agave, alge og blåbærl. Denne øyemasken motvirker poser og mørke ringer under øynene. Umiddelbar kjølende effekt og tilfører huden mye fuktighet og antioksidanter.Brukes etter rens, legg masken under øynene eller andre områder du ønsker å ..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Petitfee
Petitfee AGAVE Cooling Hydrogel Face Mask er en ansiktsmaske (sheet-mask) laget av hydrogel og inneholder agave, blåbær og spirulina som vil kjøle ned og tilføre huden riktelig med fukt og antioksidanter. Brukes etter rens og toner, kommer i 2 deler (overdel for toppen av ansiktet og bunn-del for ha..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: Petitfee
Artichoke Soothing Hydrogel Eye Mask er en øyemaske med 4 Green Plant Complex som består av artisjokk, burot, kål og Aloe Vera - sammen med Centella Asiatica så vil denne øyemasken berolige sår hud og hjelpe den med å helbrede seg selv. Fungerer utmerket som after-sun behandling.Brukes etter rens, l..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Petitfee
Petitfee Artichoke Soothing Hydrogel Face Mask er en ansiktsmaske (sheet-mask) laget av hydrogel og er fylt til randen med beroligende ingredienser som 4 Green Plant Complex, som består av burot, aloe vera, kål og artisjokk. Denne masken inneholder også Centella Asiatica som hjelper sår hud å helbre..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: Petitfee
Petitfee B-Glucan Deep Firming Eye Mask inneholder adenosin og betaglukan (B-glucan) som vil styrke huden og øke produksjonen av kollagen og elastin som igjen gjør dette til et utmerket well-aging produkt. Motvirker poser og mørke ringer under øynene.Brukes etter rens, legg masken under øynene eller..
259kr
Eks. MVA:207kr
Produsent: Petitfee
Petitfee Black Gold EGF Eye & Spot Patch er en øyemaske med EGF (Epidermal Growth Factor), ginseng ekstrakt, aloe vera, rosmarin ekstrakt og 24 karat gull. Denne øyemasken reduserer mørke ringer, har en kjølende, beroligende effekt, er utviklet for å motvirke linjer ved å stimulere økt produksjo..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Petitfee
Petitfee Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch er en øyemaske med svart perle ekstrakt, rosevann og 24 karat gull. Denne øyemasken reduserer mørke ringer, har en kjølende, beroligende effekt og vil hjelpe huden å holde på fuktigheten.Brukes etter rens, legg masken under øynene eller andre område..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Petitfee
Petitfee Black Pearl & Gold Hydrogel Mask Pack er en ansiktsmaske (sheet-mask) laget av hydrogel og er formulert med ekstrakt fra sorte sjøperler, rosevann og 24K gull. Denne masken har oppstrammende (well-aging), fuktighetsgivende og revitaliserende egenskaper takket være 20 ulike aminosyrer og..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: Petitfee
Petitfee Cacao Energizing Hydrogel Eye Mask er en øyemaske formulert med styrkende, energigivende og vitaliserende kakaoekstrakt og kakaofrø-smør. Denne øyemasken vil stramme opp, glatte ut og redusere fine linjer på huden under øynene, i tillegg denne øyemasken en lysende effekt på mørke ringer.Bru..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Petitfee
Petitfee Cacao Energizing Hydrogel Face Mask er en ansiktsmaske (sheet-mask) laget av hydrogel og er fylt til randen med næringsrik og energigivende kakaoekstrakt og kakaofrø-smør. Denne ansiktsmasken vil hjelpe huden å holde på fuktigheten og hindrer fuktighetstap, i tillegg vil den jevne ut hudton..
39kr
Eks. MVA:31kr
Produsent: Petitfee
Petitfee Chamomaile Lightening Hydrogel Eye Mask er en øyemaske formulert med naturlig ekstrakt fra kamille, gresskar og yuja. Ekstraktene vil berolige, fukte og lysne opp huden, Yuja er rik på Vitamin-C som vil lysne de mørke ringene rundt øynene. Gresskar ekstrakt vil gi huden mer spenst og er kje..
239kr
Eks. MVA:191kr
Produsent: Petitfee
Petitfee Chamomile Lightening Hydrogel Face Mask er en ansiktsmaske (sheet-mask) laget av hydrogel og er formulert med ekstrakt fra kamille, yuja og gresskar. Yuja er rik på Vitamin-C som jevner ut hudtonen. Kamille ekstrakt vil berolige og fukter huden. Gresskar vil gi huden mer spenst og er et kje..
39kr
Eks. MVA:31kr
Viser 1 til 12 av 18 (2 sider)